Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Leden 15, 2014, 16:03:37 »

Není rok, jako rok.  ;) Když se mi poprvý rozpadly boty po ročním nošení, tak jsem zuřila, jakože mizerná kvalita, atd. Pak jsem si tak lehce spočetla, že mají na "tachometru" přes 2000 kiláků a naznala, že mají na rozpadnutí nárok. Teď naopak jásám, když mi nějaký botky vydrží dýl, než tu jednu sezónu. :)


EDIT:
PS: toto prosté konstatování se na značku La sportiva nevztahuje, je to jen prosté konstatování  O:-)
Poslal: rosnicka01
« kdy: Leden 14, 2014, 23:43:51 »

La Sportiva se mi rozpadly asi po roce nošení - resp. se do nich v místě malíčku udělala asi 2cm díra přes šev. Už bych si je nikdy nekoupila.
Poslal: indian
« kdy: Červenec 18, 2011, 21:54:32 »

Hooj :), La Sportiva se prodávají opravdu jen v HUDY ale výběru tada moc nemají přitom si myslím že tahle italská značka by mohla vytvořit celkem solidní konkurenci SALOMONU.
Doporučuji kouknout na domácí web L.S tam je pěkný výběr botiček a třeba zkusit objednat přes prodejnu HUDY - alespoň v Ostravské prodejně byli ochotní, ikdyž mě upozorňovali že čekací doba může být i měsíc
Poslal: Šárka Mik
« kdy: Červen 25, 2011, 21:47:33 »

zapomela jsem dodat že ve sleve cca 1700,- nevim presne, urcite ne pres 2000,- rozhodne bych za ne nedala tech 3500,- po jedne sezone zacaly byt dost pouzite, ale sedely mi vyborne
Poslal: Šárka Mik
« kdy: Červen 25, 2011, 21:45:28 »

Greppie, v Hudy v ČB meli v den kdy jsem zakladala tuto diskuzi vel 41. Jestli byla panska netusim, treba budes mit cestu okolo a pak se muzes zastavit u me a pochlubit se.  ;D
Poslal: jazzinka
« kdy: Červen 25, 2011, 16:23:26 »

Obvykle se liší nejen barva ale opravdu i kopyto - dámská verze bývá např. užší, má vyšší nárt, jinak tvarovanou patu a jiný úhel toho komínku kolem kotníku... Jak velký je rozdíl asi  závisí na jednotlivém typu bot.
Kamarád dostává k testování sportovní boty jedné české firmy a když pak poslouchám ty diskuze s vývojáři, tak jen zírám, co všechno se snaží vyladit. A to jsou proti LaSportivě furt pozadu..
Poslal: greppie
« kdy: Červen 24, 2011, 20:43:04 »

Na LaSportivy už mám zálusk pár let, ale díky ceně jsem odolávala (a velkou slevu předloni jsem prošvihla). Ale teď jsem koukala na netu a mají na ně pro eshop slevu 50%, tak už si je nenechám ujít. Vyrazím je vyzkoušet a pak objednám.
Ale mám dotaz - myslíte že bude, kromě barvy, nějaký velký rozdíl mezi dámskou a pánskou variantou?. U velikosti cca 40,5? Jako třeba že dámská bude užší než pánská atd.? Zatím co jsem si kdy takovéhle boty kupovala, tak jsem si nevšimla rozdělení na pánské a dámské.
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 23, 2011, 20:21:28 »

Hele, to je obchod od naproti, uz se zdravime, a doufam ze pokud se tam za rok objevim, nebude mlit opak. Venco, prid na Otika, jsem ochotna porusit ( skoro) abtsinenci >:D ;D
Poslal: vencan+3
« kdy: Červen 23, 2011, 20:07:27 »

no těžko ti asi prodavačka řekne, že maj xx reklamací tejdně, že... ;)
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 23, 2011, 20:02:16 »

Tak jsem si nakonec koupila celokozene boty znacky (asi) Grisport, zkusila jsem je a byla to ,,laska na prvni pohled,, presne jsem vedela že mi padnou. Tak ted jen trochu rozchodit a hura na Otika.

Prodavacka v obchode se tvrdila, že reklamace nebyvaji a pokud jsou,tak vetsinou uznane. Tak doufam že za rok tu nebudu nastvane psat o smejdech
Poslal: sdat
« kdy: Červen 22, 2011, 21:12:58 »

Marodim a tak jsem googloval o stošest.La sportivy fakt jen hudy. O:-)
Poslal: MartinaM
« kdy: Červen 14, 2011, 15:11:09 »

Jestli už je máš nazkoušené a víš, že ti sedí, tak HUDY e-shop, brala jsem je tak a došly do 3 dnů.
Poslal: Šárka
« kdy: Červen 14, 2011, 15:03:52 »

chtela bych si koupit nove botky. Uz jsem vyzkousela bot az hanba, ale zadny mi nepadnou tolik jako ty co mam koupene z minula. Je to znacka LA SPORTIVA,vel 40 Jenze v Hudy v Budejicich uz maji jen jina cisla a v Kamziku tuto znacku nemaji vubec. v Hervisu jsem tuto znacku nevidela vubec.

Nevite nekdo nahodou, kde by se tyhle botky daly koupit? Jaky retezec obchodu je ma?
Dík :)