Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: peppo
« kdy: Říjen 27, 2007, 20:06:41 »

neviem, koľkokrát sa kavalier trekov zúčastnil, no o jednom prípade viem, šlo o Osamělého vlka 2003 v Třech Studních, absolvovala ho kámoška z Popradu a psík sa volá Híro
kontakt: http://www.dogsport.sk/
Poslal: Lenka Železná
« kdy: Říjen 26, 2007, 09:02:05 »

Vážení přátelé,
kdysi jsem na jedné startovní listině zahlédla i pejska plemene Kavalír king charles spaniel.
Doplňujeme klubové stránky kavalírů -
Cavalier King Charles Spaniel klubu Čech, Moravy a Slezska
a rádi bychom tam zveřejnili i kavalíry, kteří se věnují tomuto sportu.
Prosíme tedy , zda by se nám dogtrekingoví kavalíři přihlásili.
Předem děkuji.
Lenka Železná, jednatelka klubu
lenka.zelezna@volny.cz
http://www.cavalierclub.cz


Poslal: indian
« kdy: Říjen 25, 2007, 07:54:57 »

takže máš recept na dens 25hodinami ;)
Poslal: tombru
« kdy: Říjen 24, 2007, 22:17:01 »

tombru ty vedeš obrácený život? - spát ve dne v žít v noci :)
nevím to jistě ale myslím že většina tvých příspěvků je nočních

žiju přes den, pracuji v noci a občas i spím  ;)
Poslal: peFO
« kdy: Říjen 24, 2007, 21:04:30 »

A nechce se ten někdo kdo ty stránky tvoří k nim veřejně přihlásit?? Myslím, že sem určitě chodí protože na těch stránkách je i odkaz na tohle forum.........nechce se někdo k te  práci přiznat?? :)
Poslal: indian
« kdy: Říjen 24, 2007, 19:58:29 »

tombru ty vedeš obrácený život? - spát ve dne v žít v noci :)
nevím to jistě ale myslím že většina tvých příspěvků je nočních
Poslal: tombru
« kdy: Říjen 24, 2007, 00:40:56 »

Jak tak sleduji dění okolo webu dogtrekking.cz, zavzpomínal jsem trochu, jak to vlastně bylo s dogtrekking.info

Jednoho podzimního dne roku 2003, se u nás stavil Honza Teichman (musher od kterého máme pejsáky), že jede z nějaké pejskařské pochodové akce na které hrál a která se konala kousíček od nás. Byla to Stezka vlka. Ivu, moji přítelkyni to velmi zaujalo, protože zrovna ten samý rok jsem zorganizoval pro ni a její kamádku několikadenní přechod Jeseníků a velice se jí to líbilo.

Tak jsem začal pátrat o co vlastně jde. Jediné na co jsem tenkrát narazil, byla zmíňka na konci termínového kalendáře mushing.cz
V roce 2004 se nám akci podařilo nepropást a Iva se přihlásila. Sice nedošla, zradila ji kolena a kyčle, ale moc se jí to líbilo. Jak jsem se tak motal okolo, přišlo mi škoda, že se o této akci tak málo ví a že se tak špatně shánějí informace. To že existují i jiné dogtrekové akce jsme vůbec netušili.

A tak po Stezce vlka 2004 vznikla webová stránka o této akci.
Postupně jsem zjišťoval, že existují i jiné akce a snažil jsem se je na těchto stránkách také uvést.

Na jaře roku 2005 jsem čekal jednoho sychravého dne na vlak v České Třebové (vidím to jak dnes, ani netuším proč :-) ) a tak nějak jsem o tom přemýšlel, že by nebylo špatné udělat samostatné stránky pro všechny dogtrekové akce, tedy aby se tam dalo najít pohromadě info o těchto akcích. Zrovna mi volal i Láďa, ale ten to neviděl tak růžově a trochu mě varoval - občas si na něj vzpomenu, když to tu bere nějaké nepěkné konce.

No nedal jsem si poradit a pokračoval v plánování. Tak napřed doménu, jenže doména .cz tenkrát stála 1800kč ročně. Snad nejsem chrťák, ale na mé tehdejší možnosti to bylo moc. Volba tak padla na dogtrekking.info která stála mnohem méně. Podařilo se vybrat i rozumný hosting a byl tu 1. květen 2005 - doména a prostor pro dogtrekking.info byla připravena k použití.

A jak to bylo dál jste už mohli sledovat - včetně mých neumělých pokusů o webdizajn  O:-)

V roce 2006 mě překvapila sbírka od účastníků Krušnohorského dogtrekkingu na provoz dogtrekking.info, kterou mi přivezl Jarda Fabiánek a tak se mohl zaplatit lepší hosting další služby.

Na přelomu roku začali přispívat na provoz také pořadatelé oficiálních dogtrekkingových akcí. Tím jsou uhrazeny náklady na doménu, hosting a blueboard ve verzi fullboard. Výsledkem je oproštění stránek od reklam a tím je dán lepší prostor pro pořadatele při získávání sponzorských darů.

Na jaře 2007 vytváří dobrá duše Kryštof, (známý jako Kryštof s Naru ^-^ ) toto diskuzní fórum a dogtrekking.info tak získá vlastní plnohodnotné fórum. Do té doby se používalo fórum na serveru můjpes.cz, které v dávných dobách založila Gwen s Wami (teda myslím, kdyžtak mě opravte).

Tolik k troše nostalgie...  :-[  :-[  :-[
 
Poslal: Roman/ HOLKI
« kdy: Říjen 23, 2007, 20:55:22 »

Je tam už i kalendář závodů MČR 2008  :o :o

Akorát tam stále není kontakt. ::) ???




Poslal: tombru
« kdy: Říjen 23, 2007, 11:43:46 »

Tak já o tomhle za dogtrekking.info nic nevím.

Doména dogtrekking.cz byla do letošního jara registrovaná na Mário Formánka, teď si ji registrovala společnost http://www.arcturcz.com/

Už je tu zřejmě doba, kdy se vyplatí vzhledem k rozšíření dogtrekkingu, vytvořit "konkurenční" web.

Nechci předcházet událostem - uvidíme, tedy vlastně uvidíte...  O:-)
Poslal: jazzinka
« kdy: Říjen 23, 2007, 10:26:10 »

Tak jsem dnes omylem zadala špatnou adresu ve snaze dostat se sem(www.dogtrekking.cz) a ono mi to ukázalo "22.10. spuštěn nový server"  :o
Zatím tam teda nic není, ani kontakt na administrátora, jen si nejsem jistá, zda je duplicitní stránka o dogtrekkingu potřeba.
Co vy na to?