Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Pavel
« kdy: Červen 19, 2011, 21:54:50 »

Tak jsem se nakonec dostal alespoň na 55. Bezva akce ;D, doporučuji :) Ti co šli stovku celou noc mokli, východ slunce na hřebenech se nekonal, takže ani nelituju, že mi stovka nevyšla. V Polsku bylo vyloženě krásně, sluníčko, na Sněžce vichřice, pak chvilku kroupy a mlha, ale celkově bezvadná akce. Snad pro citlivější psy hodně kamenitý terén, ale mojí milou fenečku to nemohlo rozhodit. Byl jste tam někdo? Pár lidí se psy jsem sice viděl, ale spíš neznámé tváře.
Poslal: Pavel
« kdy: Červen 16, 2011, 21:35:24 »

Na 55 je myslím 13hodin, zatím to vypadá, že bych se tam snad mohl letos dostat. Tak přijeďte, večer pokecáme, jestli byla lepší 100nebo 55. ;)
Poslal: TerCedrici
« kdy: Červen 10, 2011, 15:58:22 »

Už jsem si to našla! Ve Vrchlabí je skvělá cukrárna, ve Špindlu maji dobrou svíčkovou, to nestíhám  ;D ;D ;D
Poslal: TerCedrici
« kdy: Červen 10, 2011, 15:54:28 »

Sakra, sakra, už mám zase cuky !!! a jaký je limit na 55km?
Poslal: MartinaM
« kdy: Červen 10, 2011, 14:40:44 »

Pavle,
půjdu nejspíš jen 55km, Bíba má pořád špatnou packu, ta nejde (vypadá to na osinku) a Dráče sám bez parťáka pořád ještě nechce longa chodit v kuse (prý nuda), tak ať ho nepřetahnu + nestíhali bychom (kdyby stávkoval) časové limity.
Někdo další?  ;)
Cestou bych se chtěla stavit u Pfeifrů, kdyby potřeboval někdo nějakou výbavu - http://www.eurohusky.com/ - sama beru botky ROBUST, vyzkoušené a ode mne s pochvalou. Doprava do Prahy nebo dovezu na trek v červenci.
Nabízím tímto 1 člověkopsí místo z Prahy, odjezd i návrat dle dohody.
Poslal: Pavel
« kdy: Červen 02, 2011, 20:57:17 »

No snad by to mohlo vyjít, každopádně budu rád, když tam nebudeme jediní dogtrekaři ;D
Jen je to zatím trochu nejisté v práci, oficialně by měla být pracovní sobota >:(
Jako v tom fórku, jestli víte jak se hraje na kokoty? To si vezmete firemní trička a jdete v sobotu do práce ;D

Zatím doufám, že se vykroutím, ale hrozně nerad se na něco těším a když to pak nevyjde...
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Květen 31, 2011, 22:13:20 »

Držím moc a moc palce, jestli vám vyjde počasí, tak si to užijete, já tam byl loni a byla to nádhera, svítání a východ slunce na hřebeni krkonoš je nádherný, ale je to dost drsné ;-) Někde kousek zpátky bude odkaz na moje foto z loňska a na rajčeti pak i fotky z roku 2008
Poslal: MartinaM
« kdy: Květen 31, 2011, 21:45:41 »

No tak mě to zase letos pěkně láká ;D , jen ještě nevím jestli se urvu z práce. Zatím to mám tak 50 na 50 ;)
Pavle pojeď, alespoň bych měla spolupochodovacího psa (tedy fenu) pro Draka, jinak mi zas bude "nudnou chůzi" sabotovat  ;)
Poslal: Pavel
« kdy: Květen 25, 2011, 21:57:41 »

No tak mě to zase letos pěkně láká ;D , jen ještě nevím jestli se urvu z práce. Zatím to mám tak 50 na 50 ;)
Poslal: Olaf
« kdy: Květen 23, 2011, 22:25:22 »

Poslal: Olaf
« kdy: Květen 14, 2011, 11:24:48 »

Letos je jubilejní 45. ročník !  http://k100.ddmvrchlabi.cz
Poslal: Pavel
« kdy: Srpen 19, 2010, 21:40:28 »

No paráda fotečky. Ledovcová jezírka super :) V červnu jsme šli nad nimi, někdy to musím vzít až dolů k vodě.
Jinak na těch naskládaných kamenech na hřebenovce to fenu docela bavilo, i když na ťapky to určitě je záhul. Asfaltu je taky všude hodně, ale pokud jde člověk sám a nemusí si nechávat schvalovat trasu jako při organizované akci, dá se mu myslím vyhnout snáz než třeba v Orlických. No snad se mi povede za rok dorazit, a když by byl i dogtrekking v Krkonoších, nemá to chybu ;)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Srpen 18, 2010, 21:28:50 »

Jj, s tím podkladem je to svatá pravda, asfaltu a kamenitých cest je tam hodně, to je asi jediné minus této akce. Letos jsem tam byl se psem jediný a bylo nám povoleno jít i přes Polsko Maly Staw-pohádka  :) Krkonoše si přídomek park vskutku zaslouží...
Poslal: honza khp
« kdy: Srpen 18, 2010, 09:52:19 »

Ke Krakonošově stovce - předloni nám pořadatelé udělali solo kategorii pro účastníky se psy s jednou úpravou trasy kvůli polským předpisům. Krakonošovu stovku KRNAP spolupořádá. Můj názor na trasu je ale takový, že se pro psy (zvlášť těžší) moc nehodí protože je tam hodně tvrdého podkladu - asfaltové cesty v nižších partiích a cesty z naskládaných kamenů na hřebenovce. Je to plánováno tak jak píše Petr, že za svítání je většina lidí na hřebenovce ke Sněžce. Samozřejmě pokud se vyvede počasí tak je celých cca 30 km hřebene bomba  ;)
K treku v Krkonoších - doufám že někdo někdy  :) trek v této oblasti uspořádá, je to "jen" otázka rozumného jednání a určitého kompromisu. Třeba to že nemusíme za každou cenu na Sněžku. V Krkonoších je spousta méně užívaných pěších turistických tras, naučných stezek a nově i vycházkových tras. Ty jsou daleko víc po pěšinkách nebo neupravených cestách, někdy jsou to krásné traverzovky s netušenými výhledy. Dále jsou okolo sídel typu Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou, Rokytnice, Harrachov poměrně velká území vyjmutá z KRNAPU (oblasti sjezdovek apod.), která by se dala vymezit pri bivakování.
Aby to v otázkách povolování akcí v Krkonoších nebylo tak jednoduché, Krkonoše jsou rozděleny mezi HK a LB kraj. Pořadatelům treků nemusím víc říkat, jsou povolení která KRNAP nevyřeší. Existuje 15-20 let starý mýtus o počtu 30 lidí, že do tohoto počtu není při akci potřeba o nic žádat. Nyní se v legislativě žádné takové číslo neobjevuje (protivné např. u Lesního zákona), výklad je takový, že pokud je akce zveřejňována a vybírá se na ní startovné, měla by mít povolení, i kdyby se jednalo o 4 lidi. Na KRNAPu odhadují, že v oblasti Krkonoš každoročně proběhne víc než polovina malých organizovaných akcí bez jakýchkoli povolení. Ale bojuje se tam víc s akcemi typu tajné jízdy na sněžných skútrech apod.
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Srpen 17, 2010, 22:45:35 »

Pár fotek z této parádní akcičky : http://vulpesvulpes.rajce.idnes.cz/Krakonosova_100_2010/