Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: cztweety
« kdy: Březen 27, 2011, 20:06:19 »

Ja osobne psi uvazuju klasicky na "STAKE OUT kolik" ( Da se koupit u ManMatu ci lepe ho nekde nechat vyrobit presne dle svych pozadavku) a k nemu mam pridelane ocelove lanko potazene PVC povlakem ( tez ManMat ). Jinak psi pres noc spej v boude na privesu ve ktere je i vozim.

Pokud jdu delsi trek, kde spim pod sirakem, uvazuju je na delsi ocelove lanko kolem stromu ci podobne. Po zkusenosti kdy mi v noci prekousali vodak uz toto neriskuju  ;D
Lanko je lehke a docela i skladne v batohu.
Poslal: Petrs01
« kdy: Březen 26, 2011, 17:20:32 »

Dá se takhle prospat i první místo deset kiláků před cílem... Jaký si to uděláš...
I chůze v lijáku má své kouzlo, Juliana může vyprávět  ;)
Já vím, dyť jste mě tehdy "předběhli" (první Podbořany)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Březen 26, 2011, 15:05:33 »

Dá se takhle prospat i první místo deset kiláků před cílem... Jaký si to uděláš...

I chůze v lijáku má své kouzlo, Juliana může vyprávět  ;)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Březen 26, 2011, 14:56:56 »

Na Šeráku byla bouřka? Ehm, nějak jsem jí asi zaspala  O:-)

Já na Šeráku bouřku přes tu průtrž neviděl ani neslyšel :D
Poslal: atram2006
« kdy: Březen 26, 2011, 14:43:42 »

Já jsem před 3mi lety zažila na Sázavě bouřku s vichřicí, bylo to nevídané a agresivní. Naštěstí jsem se měla kam schovat, do chatky které to vzalo střechu a okna a hned vedle padl strom. Stromy se lámaly jak sirky, zůstala jen spoušť a planina. Ta vichřice byla šílená, byl to takový hluk, jako když se na vás řítí vlak. Trvalo to 7 min, já měla pocit, že je to věčnost. Přes ten hluk nebyly slyšet ani hromy, jen blesky a to jen chvilku, jelikož i přes to, že byly 3h.odpoledne byla bílo šedá tma. Vichřice je prevít.

Poslal: Erája
« kdy: Březen 26, 2011, 13:25:34 »

Na Šeráku byla bouřka? Ehm, nějak jsem jí asi zaspala  O:-)
Poslal: Monika+bágl
« kdy: Březen 26, 2011, 06:59:28 »

No letos na Šeráku při sestupu z Králičáku v bouřce :o žádná knajpa nebyla :( :( :( Bojím se bouřky a taky jsem to přežila, ikdyž je fakt, že tak rychle jsem snad nikdy nešla ;) i jsem popoběhla, jen abych byla v místě, kde se smělo bivakovat. jo moje chyba nemám se courat.
Poslal: Pavel
« kdy: Březen 25, 2011, 21:13:19 »

Však neboj, ono to není tak odlišné od těch výletů na které chodíš, po prvním treku získáš nějaké ty zkušenosti a pak budeš vědět  ;) Nějaké to místo kam uvázat psa, když na tebe nevydrží čekat taky najdeš. A před bouřkou zabivakuješ v nějaké té knajpě, no ;D
Poslal: Petrs01
« kdy: Březen 25, 2011, 21:08:53 »

Na treku, jako na trati řeš jen ať nebloudíš. Cos zapomněla, to na trati stejně neseženeš, co táhneš zbytečně asi těžko někam odhodíš,... Při balení si přeříkej povinnou výbavu, na trati neřeš a kochej se.
Bouřka pejsky nepapá a dogtrekaře jen ty co se jí bojí  >:D , ale taky v tom největším lijáku chodím nerada, radši zaparkuju pod strom, do hospody, kamkoliv. Dá se takhle prospat i první místo deset kiláků před cílem... Jaký si to uděláš...
Poslal: Šárka
« kdy: Březen 25, 2011, 21:06:03 »

Já se bojim bourky. Moc . Ale zatim jsem vsechno prezila. Rikam si- do  kolika lidi na treku už uhodil blesk? No do žadnyho. Na to mi muj chlap doma říka, neboj, vsechno je jednou poprvé.  >:D.

My jsme jednou dostali hromadnou pecku v Českym Švycarsku, byli jsme v udoli schovany pod previsama. Budiz nám utechou, že to bude rychly. ;D O:-). Nez jsme si stacili uvedomit, co se stalo, bylo jasny že jsme naživu.
Poslal: atram2006
« kdy: Březen 25, 2011, 20:56:05 »

Běloušek bude spát ve stanu, to je jasná věc :) Jen jsem chtěla vědět jak to chodí na treku...když si člověk musí jít něco zařídit. Já se tak vyptávám proto, jelikož pak budu řešit úplně něco jiného, např. že budu bloudit ::), že jsem něco zapoměla, proč mám tak těžký batoh atd....myslím, že toho bude hodně, co mi zamotá hlavu.
A co třeba bouřka, je tu někdo kdo se bojí bouřky?
A jak je to, když se porvou nedej Bůh hafani, je tam nějaký veterinář?
Poslal: Pavel
« kdy: Březen 25, 2011, 20:13:28 »

No jasně, pohádka je přece základ výcviku :)
Poslal: TerCedrici
« kdy: Březen 25, 2011, 19:51:37 »

A já řeknu: "Zůstaň nevděčníče....", možná, kdybych zkusila tu pohádku, všechno by mohlo být jinak :-))
Poslal: Pavel
« kdy: Březen 25, 2011, 19:42:06 »

Mě sice fenečka taky zabere trochu toho místa ve stanu, ale když je venku k nule, vytopí líp než přímotop ;D Před spaním jí povím pohádku, no a když někam jdu, tak jí přece řeknu "hezky tu na mě počkej, já zas přijdu", a je to, no ne?  ;)
Poslal: Petrs01
« kdy: Březen 25, 2011, 14:42:59 »

Ve Šlapanicích je těch odkládaček hodně a prostorných. Ale Šlapanice jsou výjimka, jinde nic takového není! V kempech bývají sloupy s osvětlením, nějaký ten strom.
Já mám bígla ve spacáku, půjčené ESPčko chrnělo vedle spacáku, dá se zavrtat kolík do předsíňky, u prvního stanu jsem tuhle "vývrtku" používala zároveň jako hlavní kolík pro takový ten prodloužený vchod... Záleží jak máš psa zvyknutého - posteláče nemůžeš nechat venku, bouďáka bych necpala do spacáku.
Místo na zavrtání musíš hledat, rozumnější bývá nejdřív zavrtat kolík a pak k němu nebo okolo něj postavit stan. Ale někdy bývá opravdu problém zatlouct i kolíky od stanu, natož tohle.