Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Blanka + štěklouni
« kdy: Prosinec 30, 2010, 20:35:06 »

Děkuji za typy  ;)
Poslal: MartinaM
« kdy: Prosinec 30, 2010, 02:12:42 »

Mám teleskopické hůlky Leki Makalu, snad první typ, tj tuším tyhle http://www.repasport.cz/produkt/leki-makalu-trail-red už od roku 2004 a slouží dosud a dobře, měly pauzu jen 1 sezonu.
Kupovala jsem je nahonem ve Starém Smokovci na zimní Tatry s těžkým batohem (takže rukavice a velké využití pásků), tak mne rukojeť nezajímala a výběr nebyl nijak pečlivý, nyní (zvlášť při výdrži, co mají) bych zainvestovala do něčeho příjemnějšího do dlaně.
Jinak mohu vřele doporučit, rozdíl ve svažitém terénu je to výrazný, pomohou hlavně co se rovnováhy týče, člověk ušetří dost energie že nemusí nohama i balancovat, o kolenech dolů s kopce a jejich pošetření nemluvě.
Snad to pomohlo  ;)
Poslal: Rotwaileří doprovod
« kdy: Prosinec 29, 2010, 23:42:12 »

  Když hůlky,tak jedině teleskopické. Včera jsme se vratily z malého zimního vandříku ( i s bivakem ) a jednoznačně,bez hůlek ani ránu. Máme teleskopické Masters s odpruženou rukojetí.Martina rukojeť korkovou,ja pogumovanou.Teď je budeme mít 2 roky a mají odťapkáno necelých 1000km,každý pár.Je pravda,že stály kolem 1200 kč,ale maximální spokojenost.Při jediným problému,zasekla se aretace,nasledovala reklamace a během 3 týdnů byl celej pár vyměněnej za nový hole.Kupovali jsme je v Plzni v TREKKING sportu a na tenhle servis upozorňovali a fakt to funguje.Nikdo nic nezkoumal,hůlky převzali a pak jen zavolali,že jsou nový.Je fakt,že jsme tam profláklý a kupujeme tam kdeco,ale zkušenosti jsou velice dobrý.Snad je nepřechválím,ted budu Martině reklamovat trekáče....Mají i internetový obchod a teď je tam maj v akci.Jinak bez hůlek ani vrz.Supr na stoupání,perfektní na brzdění.Kotr toho našeho medvěda co do kopce netáhne a z kopce by se přetrh.....
Poslal: Šárka
« kdy: Prosinec 28, 2010, 14:11:13 »

No asi jak ktery, ja mam taky teleskopicky,usla jsem s nima zatím 1,5 treku a 1 mid a drží, řekla bych že je použivám tak  normalně.
Bala jsem se, že hulky nekde zapomenu, ale tak jsem si na ně zvykla, že to nehrozi.
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Prosinec 27, 2010, 21:50:20 »

Já mám teleskopický, a obvykle je ani nesundám z baťohu  :D  Když člověka začnou bolet kolena či cokoli jiného a potřebuješ se fakt opřít, je stejně lepší najít si pořádnej stromek  >:D >:D  protože teleskopický se složej ať je utáhneš sebevíc.
Poslal: Monika+bágl
« kdy: Prosinec 27, 2010, 21:32:03 »

no mě se bágl pořád motá někde okolo nebo pod nohama, tak stejně chodím jen s jednou a druhou rukou koriguju psa, asi to není dobře, ale mě to tak vyhovuje. obě dvě hole jsem použila jen při klesání na Šeráku ze Lví hory......a byla jsem za ně hodně vděčná >:D mám je myslím, že z Hervisu a jsou odpružené. Předtím jsem měla neodpružené a ty nebyli nic moc.
Poslal: Blanka + štěklouni
« kdy: Prosinec 27, 2010, 19:27:28 »

Tak hold nějaké vyzkouším a uvidím  :) Pro jistotu radši levnější, neb mám obavy, že si na ně taky nebudu vzpomínat  >:D Zatím radši teleskopické kvůli skladnosti, čert ví, jak mi to s nima v kombinaci se psama půjde, tak abych je cestou vzteky někde nezahodila (hůlky, né psy  >:D )
Poslal: TerCedrici
« kdy: Prosinec 26, 2010, 10:35:59 »

Já jsem taky nejdřív nevěděla, který si mám vybrat. Nakonec jsem se nechala překvapit Ježíškem  a ten donesl nějaké šuntózní, co se mi zlámaly ani ne za půl roku (jedna ve svahu a druhá jen tak 8)). Ale protože je neustále někde zapomínám, nechtěla jsem hole za 1000,-
Zkusila jsem hole od Blizzardu- Challenge a ty jsou fajn, úplně stačí. Nejsou drahý a narozdíl od těch prvních jsou pevnější a nekvrdlají se ve spojích, jako ty předchozí. Takže když jsem ztratila i tyhle ;D , nechala jsem si nadělit zase ty samé O:-)

Jen nevím, jestli je to normální, nebo není, že ty hrany tak rychle upiluju ?! ???
Poslal: honza khp
« kdy: Prosinec 25, 2010, 23:20:31 »

S uvedenými hůlkami chodím (běhám) treky poslední 2 sezony, nechal jsem si je pro sebe a postupně pro pár známých trekařů vyrobit přímo od člověka, který se jejich výrobou zabývá. Je to samozřejmě věc názoru ale pár nás s nimi na trecích potkáváte a myslím že jsou všichni spokojení.  :)
Poslal: TomM
« kdy: Prosinec 25, 2010, 23:06:25 »

Rozhodně chci teleskopické, ale co po nich chtít víc? Nějaké tipy by nebyly?  ;)
Rozhodně NE teleskopické, na pořádné použití se používají s poutky jako na běžecké lyžování a délka se volí tak, že ruka ohnutá v předloktí by měla být vodorovně.

Dovolím si nesouhlasit. Délka holí by měla být cca 0,7 x délka postavy ( při cca 180 cm výšky  = délka holí 125 cm.)

A já teleskopy, připnutí k batohu a skladnost.
Poslal: honza khp
« kdy: Prosinec 25, 2010, 22:52:23 »

Rozhodně chci teleskopické, ale co po nich chtít víc? Nějaké tipy by nebyly?  ;)
Rozhodně NE teleskopické, na pořádné použití se používají s poutky jako na běžecké lyžování a délka se volí tak, že ruka ohnutá v předloktí by měla být vodorovně.
Poslal: Blanka + štěklouni
« kdy: Prosinec 25, 2010, 20:15:37 »

Tak jsem se rozhodla, že si opožděně k Ježíšku nadělím hůlky, abych nerasovala svý kolena víc, než je zdrávo  >:D Koukali jsme namátkově ve Sportissimu a vůbec nevím, podle čeho si vybrat, neb ceny jsou velice různé a tak čím se řídit? Rozhodně chci teleskopické, ale co po nich chtít víc? Nějaké tipy by nebyly?  ;)
Poslal: dasty1234
« kdy: Září 07, 2008, 21:18:20 »

V Globusu v Pardubicích :)
děkuji za odpověd :-)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Září 07, 2008, 17:28:22 »

V Globusu v Pardubicích :)
Poslal: dasty1234
« kdy: Září 06, 2008, 07:03:58 »

koupil je to mužíček........... >:D
jo aha,tak prosím - koupil ? ;D ::)
a děkuji za upozornení  :)