Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: TerCedrici
« kdy: Září 30, 2010, 14:27:02 »

Přiznejte se, kdo snědl ty buřty na táborák !!   :o :o >:D


no přeci můj imaginární buldoček  >:D 8) ;D ;D ;D
Poslal: honza khp
« kdy: Září 29, 2010, 21:16:30 »

Přiznejte se, kdo snědl ty buřty na táborák !!   :o :o >:D
o těch mi ani nemluv   >:(
Poslal: Kukačka
« kdy: Září 29, 2010, 20:19:51 »

Přiznejte se, kdo snědl ty buřty na táborák !!   :o :o >:D
Poslal: Marketa a Vicky
« kdy: Září 28, 2010, 13:21:58 »

Ahoj,
já bych taky chtěla poděkovat za super nevšední dogtrekking. Byl super - moc a moc jsem chtěla dát celou trasu, ale zradily mě nohy. :'( Trať byla opravdu hodně náročná a pro netrénovaného člověka nad jeho síly.
Hlavně, že vyšlo to počasí.
Markéta, Vicky a Rena

PS: Renu jsem v neděli vrátila paničce a když jsem odcházela radši se ani nedošla rozloučit - co kdybych ji zase 2 dny vláčela někde po horách...  ;)
Poslal: honza khp
« kdy: Září 28, 2010, 11:17:33 »

Rádi bychom Vám všem lidičkám a pejskům z Bludné Psice poděkovali za bezva partu, pořádek na a okolo Prezidentské (už se těší na příště ;)) a hlavně taky za to jak jste se vypořádali s našimi nástrahami, radůstkami, blbůstkami  O:-) a celou trasou.
Radost nám udělalo že kromě dvou lehčích lidských zranění jsme nemuseli nikoho svážet z trati, všichni ušli víc než 51 km a všichni dali Ořešníkovskoštolpichovský okruh, kde ty km zrovna nenaskakují  :) Vyšlo Vás na trať 79, 29 dalo celou trasu, 28 víc než 80 km a 22 víc než 51 km. Smekáme  :).
Chtěli jsme udělat těžkou trasu, jako prémii s délkou nad 100 km ale současně Vás nezničit pokud sami nechcete  ;) . Je fajn že i podle výsledků je vidět že zvládnout long je taky o hlavě a zvážení vlastních možností.
Nevěděli jsme, zda je možné zvládnout všechny úkoly na trati. To že to někteří dokázali je největší odměnou po pochybnostech při tvorbě trasy a úkolů zda jsme nevymysleli nesplnitelný nesmysl (10 Vás má všechny tlapky, 9 všechny rozhledny a vyhlídky a 5 "šílenců"  :) má úplně všechno) .
Máte krásný fotky !
Aby taky bylo nad čím zatrnout: úvaha byla udělat Psici vzhledem k svátku od neděle do úterka  :o
Poslal: Páral Laďa
« kdy: Září 28, 2010, 10:53:27 »

Vynikající a neunavitelné zázemí Prezidentské chaty.
Parta správně zapálených organizátorů která do akce vnesla orienťácké a foglarovské prvky.Babí léto v dosud nepoznaných Jizerkách.

Velké díky Honzo, Jano a všichni ostatní z organizačního týmu za příjemně strávený víkend mezi tou spoustou stejně naladěných lidiček a psů.
Laďa, Michal a Chinooci
Poslal: ŠárkaM
« kdy: Září 27, 2010, 22:52:23 »

V tom případě mám tajný tip na vítěze...ten si snad nesl i skládací postel a přenosný sprchový kout ;D
[/quote]------------

No počkej, neříkej že mám konkurecni v komfortu, já na Psici nebyla.
Poslal: Jitka a Jenny
« kdy: Září 27, 2010, 21:01:22 »

Chtěla bych poděkovat Honzovi, Janě i dalším organizátorům za perfektně připravenou akci. Nádherně připravená trasa, která nám ukázala Jizerky jiné než je známe z běžecké trati. Cesta, která skoro neznala rovinku, velké množství kontrol, které jsme nestále museli hlídat, a občas nějaká tlapička nebo rozhledna. Živé kontroly s papáníčkem a čajíčkem nás vždy potěšily. I možnost zkrácení tratě byla výborná i nápad s Bludným listem. Nemělo to chybu, moc děkujeme a těšíme se na další ročník.
Poslal: Blanka + štěklouni
« kdy: Září 27, 2010, 18:58:25 »

Co napsat, když jste už všechno napsali přede mnou... Bylo to super, bylo to těžké, Jizerky jsou krásné a doufáme, že příští rok bude Bludná psice II. a my budeme mít více natrénováno  >:D

Díky všem "bludným - záludným páchatelům"!
Poslal: honza khp
« kdy: Září 27, 2010, 18:04:12 »

Vážení je zajímavé, ale pro reálný úbytek by bylo asi lepší vážit účastníky bez baťohu nebo baťoh zvlášť jako další soutěž  ;)
Vážení byla sranda a brali jste to všichni skvěle  :) Nechtěli bychom vyvolávat diskuzi na téma váhy batohu a povinné výbavy. Výbavu jsme zkontrolovali všem a byla ok, úmysl byl ten aby se případný zapomětlivec mohl vrátit na Prezidentskou výbavu doplnit a nemuseli jsme nikoho DSQ. Vážení samotných jedinců je zásah do osobních údajů a co kdyby je někdo po zveřejnění pustil dál ?  >:D
Poslal: ježura
« kdy: Září 27, 2010, 17:55:36 »

Citace
nebo baťoh zvlášť jako další soutěž 


V tom případě mám tajný tip na vítěze...ten si snad nesl i skládací postel a přenosný sprchový kout ;D
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Září 27, 2010, 17:52:57 »

Mě se líbila možnost volby délky tratě  8) Spousty méně psychicky odolných soupeřů odpadlo a nechalo se zlákat blízkým cílem
Také díky variabilitě jsme do toho šli i se Žufrikem, který měl ještě před 3 týdny packu na padrť, a nakonec zvládl víc, než jsem čekala. I opustit K12 zvládl  O:-) Pro změnu zas odpadl přítula, noo  >:D

Jednoznačně za soutěže a tlapky! Vážení je zajímavé, ale pro reálný úbytek by bylo asi lepší vážit účastníky bez baťohu nebo baťoh zvlášť jako další soutěž  ;)
Poslal: ježura
« kdy: Září 27, 2010, 17:01:46 »

Jíra byl daleko, ten moji bahenní masku nenafotil 100% ;)
Poslal: honza khp
« kdy: Září 27, 2010, 16:58:13 »

skoro 400 fotek - každý se najde - od K1 je tady:
http://honza-khp.rajce.net/Bludna_Psice_2010_-_u_K1

Uf to mi spadl kámen ze srdce...tak nebyl paparazzi tak rychlý...jak jsem se válela hubou v bahně mi to moc neslušelo ;D
já bych se tak neradoval, tohle je jen 1/3 fotek od mého kamaráda, nevím co bude od Jíry  >:D