Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Jana M
« kdy: Září 22, 2010, 20:35:03 »

Buzola je jenom doporučená. Chápeme že se nechce tahat se zbytečnostmi, a konečně mohla by vás ochudit o nějaké ty Bludné zážitky  ;)
Poslal: Kukačka
« kdy: Září 22, 2010, 19:30:26 »

K té složitosti?? !! - jak je to s tou buzolou ??  :o 8) :o - je to tak nutný produkt pro zvládnutí trasy ? >:D
Poslal: Jana M
« kdy: Září 22, 2010, 19:27:20 »

A doporučuju nenechat si meeting ujít, trasa je krapet složitější, bude o čem se pobavit  ;)
Poslal: Jana M
« kdy: Září 22, 2010, 19:24:47 »

Ve čtvrtek v devět večer - viz propozice:
http://www.bludnapsice.estranky.cz/clanky/propozice.html
Poslal: Števa
« kdy: Září 22, 2010, 19:08:05 »

Honzo, o koľkej bude inštruktáž k trati atď?
Poslal: Johule
« kdy: Září 19, 2010, 23:04:14 »

ahoj, doufám že se s tímhle sem můžu vecpat...kvůli kulhajícímu psovi se musíme Psice bohužel vzdát-tímto nabízím naše místo...platila jsem ji v srpnu, tak kdyby ho někdo chtěl-za tři stovky ;)
Poslal: Petrs01
« kdy: Září 19, 2010, 19:50:50 »

já se omlouvám, ale nejedu, místo mne pojede Mařenka
Poslal: honza khp
« kdy: Září 19, 2010, 14:04:25 »

Prosíme, pokud nám posíláte platby na účet, zítřek 20.9. je posledním dnem, kdy je možné platbu takto provést. Vezměte sebou případně opis bankovní transakce.

Pokud přijíždíte přes Liberec po rychlostní silnici Praha-Liberec-směr Děčín, můžete z ní sjet na sjezdu směr Frýdlant, na kruhovém objezdu se dát na Stráž nad Nisou. Po cca 3 km se dostanete k motorestu a dál pokračujte ve směru Kateřinky, Bedřichov - cca 10 km. V Bedřichově pokračujte podle plánku na Hrabětice a odtud na Prezidentskou chatu. Neprojíždějte pěší zonou u lyžařského stadionu.
Silnice I/14Tanvald - Jablonec nad Nisou je plná objížděk, té se raději vyhněte.

Vypadá to, že i po příjezdu na Prezidentskou bude možné ještě sehnat ubytování na pokojích, protože budou neobsazená místa na 4 a 5 lůžkových pokojích. Bude záležet na tom, zda se vzájemně dohodnete.

Před naší prezentací bude probíhat organizace a platba ubytování a parkování přes provoz Prezidentské chaty. Zvažte zájem o snídaně na pátek případně neděli ráno, budou Vám z Prezidentské nabídnuty.