Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Láďa Páral
« kdy: Červenec 02, 2009, 14:21:50 »

Orava začíná být pro mnohé kultovní záležitost. Ač se počasí snažilo zničit Brzdovy velkolepé plány, neuspělo. Díky Oravským organizátorům za skvělý víkend!!
Laďa a Michal Páralovi
Poslal: Sandra & Andy
« kdy: Červenec 01, 2009, 16:41:25 »

Ahoj,
díky moc Brzďovi a všem dalším, co se podíleli na organizaci! Na Oravě bylo opravdu nádherně a zážitků bylo spoustu :) Už se těším na další ročník :)
Poslal: P. & G. N. R. J.
« kdy: Červen 29, 2009, 21:12:09 »

My taktéž posíláme veliký dík do Oravské Lesné celému týmu pořadatelů v čele s Peterem Vrábelem za nádherné zážitky, bylo to neuvěřitelné, báječné a skvělé a to vše završeno nezapometulnou cestou domů a trše adrenalinu při ní, tím také velký dík Mírovi s Monikou, díky kamarádi za pomoc v nouzi :)

A smuteční oznámení závěrem:

Poslal: honza khp
« kdy: Červen 29, 2009, 19:38:13 »

Orava měla letos jedinou chybu a to že se muselo taky odjet i když snaha aby i tahle chybička padla opravdu byla, ale holt ten most vydržel. Díky Brzďo a spol.
Poslal: Jazzinka z práce
« kdy: Červen 29, 2009, 18:13:43 »

Brzďo a ostatní,
díky za super akci, i když jsem teda taky daleko nedošla.   Ale o to víc jsem si užila její společenskou část. A už teď se těším na další ročník!

PS: Tento navrhuji překřtít na Oravskou mucholapku  >:D

Poslal: Jana M
« kdy: Červen 29, 2009, 17:24:35 »

Ahoj,
také chci Brzďovi poděkovat za letošní dogtrek okolo Oravice. Krásná trasa s pohádkovými výhledy, skvělá organizace, pěkné zázemí... Trek se prostě báječně vydařil, bylo vidět že jste si dali s přípravou práci. Stálo to za to. Ještě jednou díky a doufám že se můžeme těšit na další ročník  O:-)
Jana
Poslal: elina
« kdy: Červen 29, 2009, 17:07:05 »

Ještě samozřejmě děkujem Brzďovi a spol. za příjemně strávený víkend. Nachodila jsem maximálně 3 kilometry a bylo to skvělé  ;D
Poslal: elina
« kdy: Červen 29, 2009, 16:32:16 »

To cestování z Oravy je evidentně docela náročné. Ne všechny posádky jsou doma, viz. naše dnešní ICQ konverzace s Mařenkou:

"no kdyz mas na aute misto znaku vyrobce picu a zatim napsany safrane a rikas ze to nepotrebuje servis tak se to musi jednou projevit"

A teď hádejte kdo je ještě na cestě  ;D  ;D  ;D

Poslal: Vojta s Bertou
« kdy: Červen 29, 2009, 06:53:05 »

Hanzi docela divočina, ale optimismus jste neztratili, tak to se mi líbí. Díky za pěknou reportáž, těším se na fotky.
Poslal: Hannnz & Pedy Coober
« kdy: Červen 29, 2009, 03:35:19 »

Ahoj,

chtěl bych Brzďovi, Medvedovi a dalším, co se jakkoliv podíleli na organizaci a tvorbě skvělé nálady za super akci, i když jsem nedošel. Užíval jsem si to nejvíc, jak jen to šlo...

Petrovi díky za sebrání v Olomouci již ve středu večer, odkud jsme pokračovali směr ValMez, kde se konal menší/větší rafting ve Favoritu na "kruháči". I přes toto dvouhodinnové zdržení jsme dorazili ve Čtvrtek cca 1:00. Peter si za náma vylezl ven na pokec a pak začali přijíždět další. Noc byla suchá, takže spánek venku byl super :). Ve čtvrtek jsme s Petrem udělali menší "hvězdový" výšlap (hvězdový - z rozcetníku pod chatou jsme šli nejdřív jednu cestu, odkuď nás vrátili "TRNAPáci" a to se konalo i při pokusu jít jinou cestou). Večer v dobré náladě se v 21.h konal výstup na sjezdovku, odkuď bylo nádherně vidět na okolí. Pátek byl super až na to, že jsme po odemknutí auta ztratili klíče :D (nevadí, Petr umí odemkout a já nastartovat bez klíčů :D). Trasa byla moc krásná, ale znepříjemnil ji 8,3km kufr do Tvrdošína :). Někde jsme po cestě nabrali Lenku a Honzu, kteří nás zase opustili v penzionu. Počasí na lesní bivak vyšlo - nepršelo :). Ráno jsem ušel sotva 4km a hodil jsem na kluzké cestě "masku", která mě donutila zavolat odvoz. Medved dojel takřka okamžitě - díky. Na bivaku jsem potkal další a odtud cestoval do cíle v tranzitu s kapitánem plavidla Brzďem. Aby toho nebylo málo, tak spolučlen mojí/naší výpravy Petr D. na trati taky zrušil koleno :D. V cíli jsem rozebral celé auto, ale klíče pořád ještě nikde. Nakonec jsme s Petrem (který dorazil do cíle někdy kolem 16té h) otevřeli kufr bez klíčů, i když to bez klíčů nejde - troška síly, kladivo a je to :). Klíče byly přibouchnuté mezi karoserií a dveřmi kufru :D. Večerní pohoda u coutry kapely až do ranních hodin. V neděli super vyhlášení (speaker byl super :) ), pohodovka v termálku a pak jsme mezi posledníma odjeli. Po cca 35ti km cesty jsme urvali zadní nápravu, na což následovala klasická hláška "A jsme pěkně v prdeli" a s Petrem jsme se dali do smíchu. Petrův bug (Favorit 136L) je už na vrakovišti. Až uvidíte fotky, tak tomu uvěříte :D. Nastal problém s cestou domů - všecha auta směr ČR už byla pryč a na Oravici byla jen posádka Míra+Monika, kteří byli naloženi až po střechu nebo Lucka, Sandra a Pepa, kteří měli už 3 psy a další 2 by byl do jednoho auta problém. Nakonec nás zachránil Míra s Monikou, a po půlhodinovém přeskládávání obsahu auta jsme se naložili. Brzďo jako zodpovědný organizátor dojel na místo konce naší cesty (začtek cesty nové) zkontrolovat, jestli jsme všichni OK...

Díky všem, za nádherných 5 dní :)