Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: baraka
« kdy: Leden 04, 2010, 20:17:44 »

Dobrý den :)
já chodím ven najednou se 4 trpasličíma apinčema a anglickým bulíkem + synem 17.měsíců a taky to jde :)
www.pincabull.estranky.cz
Poslal: Šárka
« kdy: Červenec 27, 2009, 08:31:37 »

Nebylo to bombou, ale moji psi granule proste nemusi, spis byli utahani tim mym pomalym tempem, vubec byl uspech že si dámy něco vzaly, na prvích zavodech sprezeni nechtely ani maso, vyvar, nic.

Ted jsem to udelala podle rady VecnyN, den pred tim jsem je naprala masem, asi 1,5 na osobu a protoze bylo v propozocich, ze je v kempu lednicka, dala jsem si do ni kyblicek s masem, ten dostali psi ihned po prichodu.

Jediny co maj radi jsou surgein excel -nevim jak se to pise a ten jsem nechtela nacinat, kdyz vlastne nemeli zadnou fyzickou zatez.

Nosila jsem vic, ale oni si vic fakt nevemou.
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 27, 2009, 07:48:19 »

Citace
Co se tyce krmeni, tak pro mych 6 fen mi stacilo 1 kg granulí na den, jeste jsem přinesla hrstičku zpatky
.

Sorry za odbočení...co to krmíš za bombu, že jim stačí tak málo?
Poslal: milena a mufinci
« kdy: Červenec 26, 2009, 18:49:24 »

  Tak se třema až na Šediváčkovu 111 nebyl dosud problém se přihlásit. Když jsou spolu zvyklí, nebývají potíže ani na trati, ale na 100% to není (Mufinek s Jackym se mi na Jednookém servali a Jacky Mufinkovi skalpoval část hlavy), přitom 2 treky předtím a další trek potom šli spolu už zase v pohodě. Taky asi záleží na celkové hmotnosti zápřahu, ten můj má cca 105kg, zatím k tomu nedošlo, ale kdyby se rozhodli za něčím zdrhnout nečekaně všichni, asi mě vezmou sebou ve vleku. Spoléhám na Jackyho, snad oprávněně, že mě poslechne. Každopádně nedoporučuju rozbíhat se z kopce :)Výhodou je dobrý pocit, že se prošli všichni. Jsi-li flegmatik, na nervy ti nepolezou, člověk taky musí počítat s pomalejším tempem, jednak více nese, jednak 3x déle chystá žrádlo, 3x více času prostojí při občurávání a očichávání zajímavých míst na trase, déle čeká než se všichni napijou, vykoupou...atd. Zkrátka žádné nervy, zítra je taky den...
Poslal: Šárka
« kdy: Červenec 26, 2009, 15:26:31 »

Hodně záleží na tom, jak jsou ti psi vychovaní. Ano, je mozny že nekomu poleze na nervy jeden pes na 50 km.

Za sebe muzu rict, že mi psi na nervy nelezli, ani druhou noc na bivaku, naopak, zacinala jsem mit pocit, že jsem  jedna z nich( granule zatim nejím a z potoku nepiju, budu muset na sobe jeste zapracovat) >:D.

Spis bych se bala toho, že tchynin pes nebude s tvymi sladen, bude se jinak chovat, nejsou vychytany mouchy- kdo se prekusuje, kdo chce žrat jine psy a feny, kdo se boji bouřky, kdo je schopnej při loveckym vzplanuti trhnout kdekoli kamkoli.

Doporucovala bych to vyzkouset nanečisto, na třidenním vandru. Co se tyce krmeni, tak pro mych 6 fen mi stacilo 1 kg granulí na den, jeste jsem přinesla hrstičku zpatky. A voda- pokud to bude uz na podzim, nemelo by byt takovy hic.

U me je to tak, že mam se psy ztraveno plno hodin na vyletech s dětmi, i přes noc, pro me byly nove ,,jen,, ty kilometry. Mozna se u me dostavil efekt ten, že kdo jinak k 6psům vlačí sebou 2 maly decka, když je najednou nema, tak ho nema co s.át.
Spis bych poresila, jestli te pusti poradatel na trat se trema, nebyva to samozrejme a nebylo by spatny , kdybys ten cvicny cundr šla s nekym kdo treky chodi, aby ses kdyztak mohla prokazat jeho svedectvim co videl.
Poslal: ježura
« kdy: Červenec 26, 2009, 13:53:46 »

Nedávno to tu řešila Šárka, tak to zkus pohledat.

Za mě na treku převážně "jednopsovou" vyjímečně "dvoupsovou":
Víc psů je spíš na otravu...motají se, jsou "neskladní" (úzká cesta, civilizace, hospoda...), potřebuješ víc žrádla+vody, po 50 km ti leze kolikrát na nervy i jeden pes když čuchá, občůrává, motá se...

Jediná výhoda že víc psů ti víc pomůže do kopce (pokud táhnou)...
Poslal: Radka*
« kdy: Červenec 26, 2009, 08:58:13 »

Ahoj, chci se zeptat těch co chodí s více psy a vlastně i těch s jedním:
Jaké jsou výhody a nevýhody mít jednoho nebo více psů na dogtrekkingu? Mám doma dva a jednoho má tchyně, tak uvažuju, že bych je na Fryštácký dogtrekking vzala všechny, ať nu doma není smutno.
Poslal: ŽufrikTeam
« kdy: Květen 04, 2009, 19:30:55 »

Šárko, držím ti všechna palečky, ať ti to tentokrát vyjde! Fandím ti  8)
Poslal: Šárka
« kdy: Květen 04, 2009, 19:03:27 »

Ne, kolikrat jste se pozastavovali, jak to, že mam holky tak vychovane. Z meho pohledu je zasadni NEROZDELOVAT.Mozna to nekdo vidi jinak, funguje mu to jinak,ale ja uz jsem pred lety radsi nesla dogtrek se dvouma, nez abych nechala jednu fenku doma. Takze ted bud pujdu nekam se vsema, nebo nic.

urcite bude na Sumave krasne, nejvic me mrzi to, ze to mam cestu autem 90km a ted pojedu o 100 km dal :-X, ale pojedu se vsema. ^-^
Poslal: ježura
« kdy: Květen 04, 2009, 18:47:49 »

Jako vudce smecky nechci delat nic, o cem nejsem vnitrne presvedcena, ze to udelat mam. Dva roky pracuju na tom, že kdo je sam je mrtev a ted to mam porusit?

Já myslím, že dvě holky by byly rády že se projdou a zbytek by se docela v pohodě válel doma nebo v kempu a byly by rády, že je nikdo neotravuje. Taky jich mám šest a chodí na střídačku nejen na DT a "mrtev" není nikdo.
Pojeď na Šumavu, bude tam krásně, Monča to tam má zmapovaný a jelikož sama roky chodí, tak ví jak má DT vypadat...záruka kvality!
Poslal: Šárka
« kdy: Květen 04, 2009, 18:37:29 »

Jako vudce smecky nechci delat nic, o cem nejsem vnitrne presvedcena, ze to udelat mam. Dva roky pracuju na tom, že kdo je sam je mrtev a ted to mam porusit?
Poslal: Gwen a Dinulka
« kdy: Květen 04, 2009, 18:25:06 »

A proč nechceš jít, Šárko, se dvouma?
Poslal: Šárka
« kdy: Květen 04, 2009, 08:18:36 »

Asi mi trochu dýl trvalo, než jsem tu informaci ztravila...zastihla nas na 50 km při vystupu na Kuní horu .. :'(
Poslal: Monika
« kdy: Květen 04, 2009, 07:17:58 »

Nevím co jsi na mé odpovědi nepochopila takže Ti ji přeposílám ještě jednou a tímto pro mě diskuze na toto téma končí. Šárko, nechápu Tvoji ukřivděnost, myslím,že jsem se Ti to velice srozumitelně vysvětlila.Máš neustále možnost jít se dvěma a o ostatní bude vzorně v táboře postaráno. jestliže mi správce daného území stanoví podmínky, za kterých je možno závod uspořádat budu se jich striktně držet, protže doufám, že to nebude poslední závod na Šumavě! Zeptej se ostatních pořadatelů, že není jednoduché uspořádat takovýto závod v chráněné krajinné oblasti, která byla dost dlouho takovýmto podnikům uzavřena. Pojď si to ještě jednou vysvětlit mezi námi dvěma. Takto mi to připadá trapné a nehodné nás obou.
Poslal: PetraD.
« kdy: Květen 04, 2009, 00:26:39 »

Fotky z dogtreku Novohradskymi horami se Sarkou a jejimi 6SH+1Pesi najdete na http://petra13.rajce.idnes.cz/
Sarko, bylo to skvely, i kdyz nas nohy zradily  ;)