Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: indian
« kdy: Březen 28, 2009, 15:38:00 »

aHóóój, já mám parťáka dalmatina a pitbulku, bivaku jsem moc nezažil a při startu i s tím počítám abych nemusel nocležit někde pod dubem - ne kvůli psu, spíš kvůli sobě.
Přesto jsem už musel taky využít tuto možnost bivaku a dalmatin se prostě stočil jako každý jiný pes a chrněl, no chrněl- hlídal, věděl jsem o každém trekaři co prošel.
Já mám psy celoročně venku i přes mrazy a nijak jim to nevadí a to pitbulka má zimní srst co dalmatin v létě.  Nijak zvlášt to neřeš pesan to zvládne pokud se zrovna neutáboříš na louži a to si pak pes lehne na tebe ;)
Poslal: burak
« kdy: Březen 28, 2009, 15:18:59 »

Já mám fenu pointra, asi je menší, než výmarák, ale ne o moc. Buď se mnou spí ve spacáku (když je zima), nebo rozepnu částečně spacák a dám si jí do té rozepnuté díry. K tomu jí nosím kus karimatky.
Poslal: Molískovic
« kdy: Březen 28, 2009, 11:57:29 »

Mám technický dotaz - jak bivakují nechundelatí až holí psi? Molíska jsem nacpala vždy do spacáku, nebyla jí zima a kvalitně hřála, jenže letos tam asi výmara nenarvu (nebo jo?)... Ušila jsem jí bundu dle posledních trendů, ale nevím, jestli mám brát ještě třeba deku? Jak to děláte vy, co máte velké krátkosrsťáky? Beru jí karimatku, ať má teplo od země plus tu bundu, ale nevím, jestli to bude stačit. Poraďte, dík.