Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Tisknout stránku - Poděkování Stezka vlka 2009

dogtrekking forum

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. => Akce MČR pořádáné v minulých letech => Dogtrekkingové akce v ČR => MČR - Stezkou vlka => Téma založeno: Petrs01 Srpen 30, 2009, 15:42:35

Název: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Petrs01 Srpen 30, 2009, 15:42:35
Koukám že je to zase na mně  ;)

Děkuji Láďovi a všem okolo za trek, zkusím jej rozebrat ze svého pohledu.

Co bylo super:
Živé kontroly, volné starty, pořadatelské mapy (ale mohlo to být někde napsáno - nejsem jediná kdo zbytečně kupoval), dostatek vody pro psy i v tom prvním parném dni, guláš atd. na b(p)ivaku, ceny (konečně granule které můžu zkrmit a nedávat je kamarádům pro slepice - někteří sponzoři prominou, ale k ničemu jinému ty jejich šmejdy nejsou). Padesátikorunový odvoz, rozumný počet kilometrů. A samozřejmě banda pořadatelů a dogtrekařů. A ještě jednou živé kontroly, oni si to zaslouží.

Co tak úplně super nebylo:

Trasa hodně po slunci - kdyby bylo vedro oba dny, tak by zase došlo hodně psů v botách. Měli toho plné zuby i po tom pátku (my taky, ale my si za to můžem sami). Sice to trochu kompenzoval ten dostatek vody, ale přece jen, víc lesa by fakt bodlo. Vyhlášení do jedné hodiny, kdy půlka lidí usínala vevnitř a další spali ve stanech a o vyhlášení přišli.

Shrnutí - za chvíli Láďovi odpustím i ten nenáviděný povinný bivak  ;)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Hyena Srpen 30, 2009, 17:29:56
Za nás s Hyenkou jedno velké poděkování. Krásný kraj, příroda, společenské vyžití, organizační zajištění na jedničku,výborný chleba ze sádlem, o rumu nemluvě :) Zkrátka se nám to moc líbilo. Jen to počasí si mohlo ušetřit ty svoje extrémy ;)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Hannnz & Pedy Coober Srpen 30, 2009, 18:14:35
Mockrát bych chtěl poděkovat Laďovi a jeho teamu za super akci, za super zázemí s o něco méně super majitelem.... P.S. kdo odjížděl brzo, tak přišel o řízek... :)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: zlá-tužka Srpen 30, 2009, 19:50:51
Pocasi mohlo byt moudrejsi, ale jinak skoda, ze jsme nedosly az do cile, dekujeme za bezva pohodovou trat, chleba se sadlem, gulas i odvoz z trati :)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: P. & G. N. R. J. Srpen 30, 2009, 20:24:42
Díky organizačnímu týmu v čele s Láďou za DOKONALOU organizaci.Živé kontroly neměly chybu.Trať pohodová a příjemná,počasíčko nám ukázalo dva extrémy, což vydím také jako pozitivum, vedro bylo dobré v tom,že jsme nespěchali a přispěli nemalou sumou k rozvoji cestovního ruchu a koupání na trase také není na každém treku :)Díky kamarádi trekaři za to že jste, jak na trase tak na pivaku a źakladním táboře po všechny tři večery jste byli skvělí,zejména večrey v základním táboře které se protáhly do brzkých raních hodin se svoji komorní >:D >:D atmosférou byly výborné. A pan majitel? Trošku svéráz,ale co jsem si s ním povídal tak vybornej člověk.
Díky Vysočino!!!
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Sandra & Andy Srpen 30, 2009, 20:26:40
Láďo a celý organizační týme, díky moc :) Tenhle trek byl jeden z těch, na které jsem se těšila nejvíc, a rozhodně nezklamal! První den bylo sice počasí až moc slunečné, ale druhý den byl bezva i s tím deštěm. Díky za suprově zajištěné kontroly, výborný guláš a vůbec za veškeré pořadatelské úsilí ;-)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Honza & Wendýsek & Pan Eki Srpen 30, 2009, 20:47:27
Také se přidáváme k poděkování za super trek bylo to nádherný i když jsme došli jen na bivak a pak využili odtach  :) :) :)

Honza & Wendy
Hanka & Ezra
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Šárka Srpen 30, 2009, 20:54:30
Taky se přidávám k poděkování za super trek. Nemělo to chybu, moc se mi to líbílo!

děkuji za to že jsem mohla jít se všemi šesti.
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Alena a pinčí smečka Srpen 30, 2009, 21:01:40
Moooooooooooooooooooooooc díky bylo to super. Super lidi super trasa a naprosto skvělá organizace Smiley Smiley!!!!!!!!! Jsem ráda že jsem s našima nahulkama došla a že jsem tam vůbec byla.
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Bára B., + Max + Robin Srpen 30, 2009, 21:37:21
Taky se přidávám k poděkování, Láďo bylo to fantastický, Stezka nezklamala!!!! ;)
Takže za celou krkonošskou kliku moc děkuju! :D
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Lucka a Innés Srpen 31, 2009, 07:48:25
Taky děkujeme za super akci, ´výbavu´ kontrol typu rum, čaj, chleba...živý kontroly byly super vzpružení, a taky díky za parádní nápad s psím rautem, ten mě fakt pobavil :-)
A předevšim děkuju za ochotu, když jsme potřebovaly odvézt (ale i tak jsme si to úžasně užily!).
Lucka a Innés
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: elina Srpen 31, 2009, 08:32:30
Díky díky díky, bylo to nádherný, úžasný, skvělý. Naprostý dostatek hospod  >:D báječné živé "motivační" kontroly  ;D
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: viktor Srpen 31, 2009, 10:02:11
Přidám poděkování za všechy "klokany"... byla to opět skvělá akce, která prověřila "připravenost" každého účastníka a pořadatelů, i když se to tak nezdálo - vždyť přece nějaká vrchovina se s minulým Kraličákem nemůže rovnat   :D ....
Díky
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: David a Brixolína Srpen 31, 2009, 11:47:19
dekuji vsem, co se podileli na Stezce vlka, za praci, kterou odvedli pred, pri i po, kontroly opravdu zive a povzbuzujici, trat velmi prijemna s krasnymi vyhledy, prijemny bivak a prvni den naprosto dokonale horke pocasi, idealni pro "me" bile zviratko a vsem, co tam byli, za prijemne straveny vikend
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Honza_Monty Srpen 31, 2009, 12:15:12
Počasí k trekům patří a tentokrát nám ukázalo, že i ze zdánlivě lehké trati dokáže udělat extrém. Stejně si myslím, že ten dlouhý déšť druhý den byl jen následkem toho, že se v pátek za vodu z oblaků modlilo k Pánubohu až příliš mnoho bloudících duší  O:-)
Laďo díky Tobě a celému týmu. Připravit tak hladce a dokonale běžící akci je umění a Vám se to daří opakovaně.  :) ;D
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Maja+Fetch Srpen 31, 2009, 12:20:27
Tiež sa pridávam, chcela som poďakovať osobne, ale musela som letieť na vlak a cestovať cez pol sveta do Košíc ;) Môj prvý dogtrek v Čechách, bolo fantasticky, vidieť tú kopu dogtrekkerov (u nás ich bolo 6 ;D ) takže určite silný zážitok. Trasa krásna, vesničky úžasné, organizácia perfektná, počasie na druhý deň jednoznačne lepšie ;D trochu často asfalt, ale dalo sa. teraz chodíme ja aj fetch dost tvrde :P ;) ale určite prídeme aj na ďalší dogtrek.  ;D pozdravujeme ostatných dogtrekových australáčkov ;)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: brzdo Září 01, 2009, 12:20:11
Vedeli sme ze ideme na perfektnu akciu!!!
Tentokrat to vsak bolo este ovela lepsie ako nase ocakavania!
 Absolutna POHODA, perfektna organizacia, skvele chlebovo-mastovo-rumove kontroly, vynikajuca particka trekarov ktoru nerozladil ani grecky hulvat.
 Dakujeme partakom na trati Marene a Mirovi za skvelu spolocnost a Ladovi a jeho kolektivu za možnost takto prijemne stravit vikend.....

Tesime sa o rok!!!!
Orava team... Brzdo-Brigit-Fram-Džugašvili  ;D 
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Blanka + štěklouni Září 01, 2009, 22:04:40
I my se přidáváme a děkujeme za bezva akci. Byl to náš první long a určitě ne poslední.  :D
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Charles Září 02, 2009, 13:05:30
Jo, parada, diky.

Dva krasne MIDy ;), prolozene sqele zajistenym pivakem, oblozene povedenou parbou.
I pres sobotni destik nas to oba celou dobu bavilo a trasu sme si uzili.

Jen to vyhlaseni mohlo byt rano
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Ondra + Aggis Září 03, 2009, 00:58:53
Díky moc, první long, který sme bohužel nedošli...naštěstí byl výborně zajištěn odvoz takže děkujeme za akci a doufám že za rok...
Ondra+Aggis
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Pořadatelé Září 03, 2009, 11:38:13
Ahoj kamarádi dogtrekkaři!
Počkal jsem si pár dní až se vyjádříte. Stálo to za to! Jménem celé pořadatelské party Stezky vlka vám děkuju za superlativy a uznání, které nám a Stezce tady píšete. Samozřejmě některé věci nebyly tak dokonalé, jak to vypadalo. Jenže na druhou stranu, kdyby bylo vše na jedničku, nebylo by co zlepšovat. Jen namátkou:Kvůli komplikacím na trati, jsem pozdě vzpomněl vytáhnout guláš z mrazáku a tak jsme se při jeho rozmrazování pořádně natrápili a vy někdy načekali.Specielně pro Boudičku: dík, že jsi se mnou měla trpělivost, protože vždy když jsem ti měl poradit s tratí vypadl mi signál.,,Pan domácí "- to je kapitola sama pro sebe. Při mých čtyřech domlouvacích návštěvách jsem s ním nikdy neměl nejmenší problém.Jak píše Petr, dalo se s ním, při panáčku, dobře pokecat - jenže pak vždycky nekontrovatelně vybouchl.
Jsme ve stř. Evropě, civilizace houstne a je problém najít terén bez asfaltek.Byl jsem rád, že se mi podařilo vykouzlit tohle. Značit totiž 80% tratě po lesních cestách pořadatelským značením není v našich možnostech a zřejmě ani průchodné.
S vyhlašováním musíme počkat na posledního a pak to musí Tombru na počítači zpracovat. Proto ta pozdní hodina,ikdyž jsem se to snažil maximálně urychlit. Teď mi ovšem moc chybí pár slov, které jsem v minulosti prohodil o každém účastníkovi. Samozřejmě dalo by se udělat vyhlašování ráno, jenže to už přijdete o část neděle, kterou jsem všem nechával na vyspání a na cestu domů. Tak nevím...Navíc do rána by odjeli další lidé. Po tom, co jsem včera odesílal 14 balíků se nevyzvednutými cenami, zapomenutými věcmi a očkováky a po tom, co to stálo úsilí a peněz- říkám si takhle naposledy. >:(
Povinný bivak v Jeseníkách byl nutnost, kvůli ochranářům, tady zase spíše kvůli myslivcům.Jenže ruku na srdce, kde jinde by jste se všichni takhle pěkně pohromadě slezli, pokecali, zazpívali, popili a taky vyzkoušeli výbavu, kterou celou dobu táhnete na zádech?!! Osobně se mi nejvíc na pivaku líbilo, mimo nesmrtelné kapely, jaké jste si na svahu udělali zábrany z lavíček pro skutálení. Bivak a déšť prostě asi ke Stezce patří :D
Takže na viděnou příští rok se těší vaše bandy pořadatelů Stezky.
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Jana a Cami Září 03, 2009, 13:57:03
Také bych  chtěla poděkovat organizátorům,panu doktorovi za ošetření Badika(už zase běhá),trekařům ,no prostě všem.Bylo to fakt super.Také děkuji Šárce,že jsme mohli jít s nimi.Cami byla moc šťasná se smečkou.Děkuji a určitě za rok.
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Pepa+Manikya Září 06, 2009, 19:54:14
Přídávám se k poctám a díkům za výborný trek, ač jsem ho absolvoval jen menší část. Ta větší mi byla zákeřně odepřena...)

Přebývá mi: flíska a čelovka.
Postrádám: elektrický kartáček na zuby )

Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Maja+Fetch Září 10, 2009, 20:12:57
Tak ja musím ešte raz podakovať, dnes mi prišiel balíček s cenami, Ďakujem za nich  ;D

P.S: PET PAS Highspeed fetch sa nenašiel? Tiež som ho zabudla ::)
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: Jana a Deny Září 11, 2009, 09:06:55
I my děkujeme za veškerou péči a starostlivost a těšíme se na Stezku, kterou nám vlk vyznačkuje příští rok.
Název: Re: Poděkování Stezka vlka 2009
Přispěvatel: noris Září 18, 2009, 16:13:40
Také moc děkujem, bylo tam krásně. Rozhodla jsem se opatřit si nějakou protidešťovou výbavu, nejspíš by se mi hodila :D Tak zas za rok :)