Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Zimní vandr

Dogtrekking - Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními. > Výlety

Zimní vandr

(1/8) > >>

ježura:
12.-14.12. 2008
Sulovské skály a okolí (Slovensko). Trasu, místo a čas srazu ještě upřesním.

Roman/ Delly:
Pošli mi trasu, prípadne Ti môžem poradiť, poznám to tam...

ježura:
Trasu zatím přesně nemám, ale mám to tam docela prochozený v létě...taky se asi bude upravovat podle počasí, pokud bude ledovice, tak se třeba na Sulovský hrad škrábat nemíním.
Mám v plánu Lietavu, Maninské tiesňavy, a nějaký ten okruh po skalách podle počasí.
Ale jestli máš nějaký dobrý tip tak sem s ním

Roman/ Delly:
Moj tip:
Pov.Teplá, Manínska a Kostelecká tiesňava, Vrchteplá, Súľov+okruh po skalách, Suľov-Hradná, Slnečné skaly, Rajecké Teplice, Lietavský hrad, Žilina.
Je tam dosť asfaltu, ale možno bude aj sneh... Príroda je tam nádherná...

ježura:
No v podstatě tak nějak to mám namyšlený taky, jenom na Lietavu bych to brala z Roháčského sedla po modré a končila bych v Lietavské Lúčke a vlakem dom...a nebo (podle času) ještě Rajecké Teplice a Slnečné skály a vlakem dom od tama. Do Žiliny je to fakt asfalt humus hnus.
Jinak by byl asfalt jenom přes tiesňavy, a tam je to tak pěkný, že ti nevadí a nebo se dají jít po žluté a zelené vrchem (pokud nebude náledí, nejsem kamzík)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi