Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Podakovanie za rocnik 2011

Autor Téma: Podakovanie za rocnik 2011  (Přečteno 30452 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline marian

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 111
  • Souhlasu: 21
Podakovanie za rocnik 2011
« kdy: Červen 05, 2011, 12:38:52 »
Apon jedna vyhoda predcasneho konca treku je ze som tu prvy na zalozenie "dakovacej" temy :)

Takze diky za super organizaciu, velmi sa nam u vas pacilo.
Pre mna co sa tyka pristupu organizatorov zatial "naj" akcia z tych zopar kde som bol.

No a k treku - super zacaty, na to ze to bol synov prvy "long" sme mali celkom slusne tempo a ani sme neboli nejak velmi unaveni. Ale potom syn urobil nejaky zly krok a nacal si okolo 50. km patu. Polska hranica bola pre neho chodza cez bolest, pauza v restike nepomohla. Chceli sme prist vecer naspat do kempu ze ho tam necham spat a pojdem dalej ale uz to nezvladal dokracat takze sme pri K4 zabivakovali. Rano to bolo lepsie, sice zvysok trate dokracat nemohol ale do kempu zisiel po vlastnych. Takze sme presli iba 70km.

Takze u nas neuspech co sa tyka treku ale u mna spokojnost s tym ze mi rastie partak ktory to asi bude zvladat v celkom slusnom tempe, lebo nebyt zranenia paty tak by kondicne v pohode vladal ist dalej.

« Poslední změna: Červen 05, 2011, 13:28:52 od marian »

Offline Biluska

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 234
  • Souhlasu: 26
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #1 kdy: Červen 05, 2011, 15:47:15 »
Mariane dík, jsem moc ráda, že se ti u nás líbilo.

Před chvílí mi zvonil telefon. Zvedala jsem ho slovy "slyším, kde ses ztratil?" . Byl to klient, měl z toho trošku šok :D :D

Offline Tereza

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Souhlasu: 1
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #2 kdy: Červen 05, 2011, 15:59:09 »
Chtěla bych taky poděkovat pořadatelům za pěkný trek. Byl náročný na chodidla a oči a sluníčka mám myslím dost na celé léto ;D ale organizace super a start kdykoliv neměl chybu.  ;) Díky díky díky.

Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #3 kdy: Červen 05, 2011, 16:08:28 »
Za sebe teda nevím jestli zrovna poděkování...
Kemp, ač na to nevypadal, úplně super, luxusní sprchy (akorát teda pohlaví sprchujících se nějak neřešilo), super jídlo (navíc za super ceny) i v jedenáct v noci. Fajn přístup pořadatelů, zejména skutečně volné starty. Pořadatelské značení mělo drobné chybičky, ale v konečném součtu to byly jen drobné kosmetické vady (někde značkování co pár metrů, jinde jeden puntík na kilometr a na místech které se přímo nabízely ani skvrnka)

Zato trať je na 5-. Asfalt, asfalt, asfalt, nesmyslné kolečko po Osoblaze ke hřbitovu a zpátky (fakt jsem nechápala jestli hrabe mě nebo někomu jinému), asfalt, asfalt. Občas to teda vystřídala chůze po poli (jak by to vypadalo kdyby zapršelo?) nebo častěji kopřivy se kterýma jsem si koukala do očí, ale radši 70km kopřiv než 70km asfaltu! Já jsem to kupodivu dala v pohodě, ale Barda toho měl plné zuby i v botičkách, Airo odmítnul táhnout hned po prvních kilometrech (naštěstí, jinak by si oddělal tlapky), Janě dala kombinace asfalt a netáhnoucí pes hodně zabrat. Ostatně náš čas tomu odpovídá - tolik přestávek jsem snad nedělala ani jako šneček začátečník.

Výsledný dojem je bohužel - už nikdy víc. Sebelepší zázemí je k ničemu, když je trať vysloveně špatná. Na tohle mám svého (vlastně jakéhokoliv) psa příliš ráda.

Offline marian

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 111
  • Souhlasu: 21
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #4 kdy: Červen 05, 2011, 17:01:41 »
S tym asfaltom to bolo fakt hrozne ale netrufam si to vycitat organizatorom. Nejak tam mate asfalt uz takmer vsade, asfaltovanie vyzera byt cesky narodny sport. Lesne cesty kde asi nezabludi nic ine nez traktor a vyasfaltovane... A ked nie asfalt tak tie odporne velke kamene.
Slapanice a hlavne Jednooky (bol som na MIDoch) mali asfaltu tiez pozehnane.

Offline Hannnz & Pedy Coober

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 333
  • Souhlasu: 7
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #5 kdy: Červen 05, 2011, 17:23:09 »
Já musím říct, že se určitě vyplatilo počkat si do rána (třeba takovej Peter D. si počkal až do rána sobotního :) ), než to nějak hrotit, následně nadávat na pořadatelské značení, které bylo opravdu natolik viditelné, že by ani 5ti letý děcko nezabloudilo :). V místě, kde by náhodou mohl být barevný puntík přehlídnutelný jsme měli očekávat střapeček. Čekal jsem tam barevnou fáborku z krepáku, kterou budeme bůhví jak dlouho hledat. K mému potěšení se hledání nekonalo, protože žluté "pončo" 1x2m nelze přehlídnout :)

To, že byla trať více asfaltová, než bývá jinde nemůžu nikomu vyčítat. Jednou je dogtrekking extrémním sportem a hotovo! Jaký kraj, taková cesta.

Shrnutí... Vaškovi díky za post spolujezdce, ve dvou přeci jen cesta líp utíká... Ihned po příjezdu do kempu přibíhá jeden z organizátorů a zahne nás infomacema, kde co najdeme. Kuchyň byla obzláště bohatá :). Trať... Přísahám, že až si vzpomenu, kdo řekl, že je Osoblažsko placka, tak dostane do držky :D... Takovou placku jsem taky ještě neviděl. Dostatek vody, potoků, rybníků a aby nás při každé naší přestávce na trati objevil ogranizátor s pivem, tomu říkám servis :). Jediný co, že v sobotu mohlo být stejné počasí jako bylo v pátek... Nu co už...

U mě 1*

31.1. Wellkam Pedy Cooberová :)
KLOKANI team; Cookie, Brown Sugar, Gucci, Rony, Terri, Aranka, Čak. Ano, už je jich opravdu tolik a ještě nikde nemám jizvu po kousnutí... a abych nezapoměl, tak Oravu 2010 jsem měl Frama. Super pes! Košice 2010 = Fetch!

Offline Biluska

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 234
  • Souhlasu: 26
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #6 kdy: Červen 05, 2011, 17:37:21 »
Ano, toho asfaltu bylo opravdu hodně. Věřte, že mi vadí stejně jako vám. Bohužel jsem nenašla jinou možnost jak propojit ty krásné místa,které jsem chtěla, abyste viděli. Oproti jiným pořadatelům, kteří dělají treky v horských oblastech máme tu šílenou nevýhodu, že tu a) nejsou téměř žádné turistické značky, b) velké množství pozemků je soukromých - pole, louky, sady... málokterý majitel louky dovolí, aby přes ni přešlo sto lidí a sto psů. Takových těch "turistických" cest typu lesní,polní je tu fakt zoufale málo. Většinou jsou to příjezdovky na pole, na hnojiště a tak podobně. Cesty odnikud nikam. No a těch pět a půl polňaček co tu byli nám před dvěma lety vyasfaltovali v rámci využití dotací "podpora cykloturismu na Osoblažsku" :-( . Po silnici jako takové jste šli skutečně minimálně.

S kopřivami z očí do očí to Petro myslím fakt přeháníš, tolik jich zase nebylo. Lesní cestičky jsou sice zarostlé, protože po nich nikdo nechodí, ale je tam tráva a občas kopřivy maximálně po kolena :p .

Pořadatelské značení bylo zejména na místech, kde bylo možné odbočit z trasy. Fakt nevidím důvod proč dělat značky na cestě, která jde kilometr rovně, není z ní žádná odbočka nikam a navíc je v itineráři popsán prakticky každý krok. V místech kde se dalo ztratit bylo značení vždycky, na tom si trvám. To, že někteří tvrdili, že ho nevidí považuju za chybu ve spojení "mozek-oči". Chápu, že někdy se hledalo hůř, ale uprostřed polí kdy zleva je obilí, zprava kukuřice a vpředu hromada hnoje se velká obr šipka, kterou uvidí každý maluje fakt špatně. Je zapotřebí se holt podívat po těch malých kamíncích a jiných znameních. Taky itinerář a práce s mapou nebývá tak úplně od věci. Napadá mě jediná další možnost jak trať označit ještě líp - vzít švihadlo, přivázat k němu trekaře jako v jeslích a provést je po trati :p

Co se týče hřbitova v Osoblaze, to snad radši ani nebudu komentovat. Je to nádherný židovský hřbitov plný historie. Pokud ho považuješ za "nesmyslné kolečko po Osoblaze" (mimochodem, zacházka cca sto metrů) tak fakt nevím co ti na to říct. Chodíš treky proto, abys něco viděla,nebo proto, abys co nejrychleji prolítla sto kiláků a udělala si čárku? V tom druhém případě bych ti možná spíš doporučila běhat po ovále, tam se alespoň neztratíš :p

Offline Hannnz & Pedy Coober

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 333
  • Souhlasu: 7
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #7 kdy: Červen 05, 2011, 17:53:59 »
...tak tak, ve výsledku jsi na nás byla hodná, protože tam bylo hodně míst s opravdu vysokýma kopřivama :). Já bych do toho příště klidně šel. Stojím si za tím, že se mi to jako celej líbilo :). Aji těch pár kešek tam bylo :).
31.1. Wellkam Pedy Cooberová :)
KLOKANI team; Cookie, Brown Sugar, Gucci, Rony, Terri, Aranka, Čak. Ano, už je jich opravdu tolik a ještě nikde nemám jizvu po kousnutí... a abych nezapoměl, tak Oravu 2010 jsem měl Frama. Super pes! Košice 2010 = Fetch!

Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #8 kdy: Červen 05, 2011, 17:59:24 »
Jestli se nedalo ztratit, proč ses do telefonu ohlašovala "slyším, kde ses ztratil?"? (já jsem nevolala, ale jiní zjevně problémy měli)
Kopřivy z očí do očí byly. Neříkám že byly všude kde nebyl asfalt a jak jsem psala, raději bych kopřivy než asfalt.
Práce s mapou by nebyla problém, kdyby člověk aspoň trochu tušil kudy ta trať má vést - stačilo vzít jednu pořadatelskou, do té trasu přesně namalovat a pověsit v kempu tak aby si to každý mohl obkreslit. Jestliže vím, že trať někde uhne doprava, tak je to sice fajn, ale pro orientaci na mapě je mi to k ničemu, protože netuším KDE má trať uhýbat. Vím kde jsem, ale co s tím, když netuším jestli jsem už uhnout měla nebo je odbočka přede mnou?
Na hřbitov se psem fakt nelezu, nehledě k tomu že tam zrovna nějací místní pracovníci hřbitov udržovali, tak co se jim tam budu motat. A navíc přiznávám že hřbitovy (byť historické a židovské) mě nějak neoslovují.
Jo a těch "čárek" (dokončených longů) mám 40, kolik jich máš ty? A můžu ti s klidným svědomím říct že tahle trať se řadí mezi 3 nejhorší.

Offline Hannnz & Pedy Coober

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 333
  • Souhlasu: 7
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #9 kdy: Červen 05, 2011, 18:01:57 »
Ale tak Petro :). Dyť to byl super masakrt. Konečně 1. extrémní trať :D
31.1. Wellkam Pedy Cooberová :)
KLOKANI team; Cookie, Brown Sugar, Gucci, Rony, Terri, Aranka, Čak. Ano, už je jich opravdu tolik a ještě nikde nemám jizvu po kousnutí... a abych nezapoměl, tak Oravu 2010 jsem měl Frama. Super pes! Košice 2010 = Fetch!

Offline HonzaS

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Souhlasu: 1
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #10 kdy: Červen 05, 2011, 18:05:39 »
I já se musím připojit k poděkování.Bylo to fajn a toho jídla.
Byl to můj úplně první trek.Sice jsem bohužel skončil zhruba na 86 km(po 21 hodinách pochodu).Špatně jsem zvolil obuv a už to fakt nešlo.Ještě dnes nemohu chodit.
Věřím,že trasování někde kde jsou 3 turistické trasy je asi dost těžké.Jen přístě bych zvolil červenou barvu ;) ta žlutá se ztrácela.
Přístě přijedu určitě rád znova.

Offline HonzaS

  • píše jako datel :-)
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Souhlasu: 1
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #11 kdy: Červen 05, 2011, 18:10:46 »
Ještě dovětek - kraťandy ač nezvyklí na asfalt jsou v pohodě.

Offline Biluska

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 234
  • Souhlasu: 26
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #12 kdy: Červen 05, 2011, 18:11:38 »
Petro, je moc fajn, že se přiznáváš, že jsi úmyslně vynechávala místa, kudy vedla trať (např. ten hřbitov, o tom, že jsi absolvovala odbočky na rozhlednu, či na hřbitov v České Vsi si taky troufám dost pochybovat). Není to náhodou důvod k diskvalifikaci?

Proč potřebuješ vědět kolik mám dokončených longů? Je to tématem této diskuze?

HonzoS - jo, ta žlutá byla fakt na pytel, bohužel jsme to zjistili dost pozdě :-( . Příště budu brát jen modrou a červenou.

Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #13 kdy: Červen 05, 2011, 18:16:00 »
Super masakr? Kdyby to byl masakr pro mě, tak to beru, proto to chodím, ale on to byl masakr hlavně pro psy a o tom by snad trek být neměl.
Barda má těch "čárek" 39, po Šlapanicích i po Kruškách lítal v sobotu s aportem, po Jednookým byl úplně v pohodě, zatímco teď byl zhnusený už na trati, dvacet před cílem jsme asi půl hodiny přemítali jestli vzdát. Packy sice vypadají v pohodě, nekulhá, ale já chci aby ho treky bavily, ne aby došel jen kvůli mě - pár takových treků a můžu to rovnou zabalit, protože pes místo aby se cpal k batohu abych ho náhodou nenechala doma začne při balení zalézat do nejhlubšího temna. Ne že bych se mu divila.

Došla jsem k bráně hřbitova, o tom že by se mělo lézt na něj nebo na rozhlednu v itineráři nic nebylo a pokud jsi to chtěla, měla jsi tam dát kontrolu. Naopak jsem se držela itineráře i tam, kde se to dalo "stříhnout", zrovna na tohle mě fakt nenachytáš.

Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: Podakovanie za rocnik 2011
« Odpověď #14 kdy: Červen 05, 2011, 18:17:57 »
A když jsme u těch pravidel, podle čeho jsi rozhodla pořadí mezi mnou a Janou, když jsme obě startovaly i došly spolu?

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: