Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Odpověď

Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
Předmět:
Ikona zprávy:

Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Romi2BB
« kdy: Červen 15, 2011, 16:27:10 »

uf, to mi spadl kámen ze srdce. Jednou jsem to zkoušela učit, začínala pozitivní motivací, pokračovalo to zvýšeným hlasem, univerzálním "sakra" a končilo čistě mechanicky. Připadala jsem si jako Herodes, ale koukám, že jsem na to vlastně šla normálním způsobem :-)))
Poslal: Loganka
« kdy: Červen 15, 2011, 16:22:53 »

Srstku na vás, na všechny! Taková upřímná doznání. :-D
no Julo je to tezky vyber pri volbe vycvikovych metod, budto Srstku nebo Chocholouska ;-)
Poslal: Juliána
« kdy: Červen 14, 2011, 22:24:20 »

Srstku na vás, na všechny! Taková upřímná doznání. :-D
Poslal: Lenka a Ginni
« kdy: Červen 14, 2011, 14:14:47 »

No právě, my přátelé přírody netrháme proutky ani léčivé kopřivy (navíc bez rukavic).  >:D V nejhorším klacků všude dost.
Poslal: Loganka
« kdy: Červen 14, 2011, 13:47:20 »

V méně vypjatých okamžicích poslouží na vysvětlení mapa v ruce, když mám dost a skopec je prudký, čuba sama pochopí, že radši nemá nic zkoušet a čumák zpoza mě nevystrčí.
mapa je vyborna - jeste kdyz je v obale, tak to krasne pleska pres cumak (kdyz se tam nahodou objevi i po raznem povelu paty, coz se vyskytne maximalne jednou za dogtrekking), ovsem my pratele prirody nepohrdneme ani dobre rostlou koprivou ci roztomilym proutkem :-)
Poslal: Pavel
« kdy: Červen 13, 2011, 21:28:06 »

Nejhorší je, když si fena sama zavelí "za paty" a ono je to do kopce a chceš aby táhla ;D
No ale už se nám to nestává ;D Přišla na to, že jinak se do stanu k hojnosti žrádla a spánku nedostane :D
Poslal: Lenka a Ginni
« kdy: Červen 13, 2011, 10:04:12 »

V méně vypjatých okamžicích poslouží na vysvětlení mapa v ruce, když mám dost a skopec je prudký, čuba sama pochopí, že radši nemá nic zkoušet a čumák zpoza mě nevystrčí.
Poslal: zbynek
« kdy: Červen 13, 2011, 09:48:49 »

Cha, taky jsem nevedel, jak na to. Kdyz jsem pak ale slejzal v noci potme z Husa dolu k Blanici, slo to najednou uuuplne samo od sebe... O:-)
Poslal: ježura
« kdy: Červen 13, 2011, 09:26:09 »

Máme hole v ruce a neváháme je použít >:D
Poslal: Erája*
« kdy: Červen 13, 2011, 09:21:22 »

Když jde o život (vyhlídky, skály apodobně), tak ho klidně i kopnu. Samozřejmě tak, aby neskočil vyděšený dolu. Nebo přišlápnu packu. nebo náááhodou zatočím vodítkem vedle sebe tak, aby si do něj naběhl čumákem.
Poslal: Bára B
« kdy: Červen 13, 2011, 09:14:13 »

JJ, toto půjde pak rychle ;D ne, vážně - když jdu a chci aby šel za paty, vodítkem ho prostě za ty paty dostanu a pokud chce předemě, jednoduše mu do cesty nastavím nohu (jako zábranu, ne aby se přerazil. ) - když chce stále přede mě, jednoduše ho tou nohou trochu zatlačím dozadu - ne nakopnout, zatlačit!
Poslal: jazzinka
« kdy: Červen 12, 2011, 23:02:16 »

Bych řekla spíš od ruky ;D
Poslal: Erája*
« kdy: Červen 12, 2011, 20:09:32 »

Ano, nech to na to, až to budeš potřebovat, to ti to pujde od srdce a milý psíček velmi rychle pochopí ;-)
Poslal: trektomik
« kdy: Červen 12, 2011, 20:07:37 »

jj dík za radu....je fakt že asi musím natrénovat pěšmo než na kole...to mi nenapadlo....povel za paty už asi týden trénuji (jsem vyčet taky tady někde)....jen miláček nějako pořád nechápe proč mu mám zaclánět v tak krásných výhledech....cvičím tak že jdu lesem nějakou úzkou pěšinkou nejlépe mezi křovím nebo maliním a poveluji za paty a chválím......tak takle mu to jde ale na širší cestě to prostě ne a ne pochopit.....máte nějakou dobrou radu jak tohle cvičit...díkes
Poslal: Bára B
« kdy: Červen 12, 2011, 13:21:22 »

Já mám tahače naučený při chůzi z kopce povel "za mě" - jinak bych přišla o kolena. Do kopce je tah fajn, pokud i po rovině pes žene, vezmu ho k noze a jde u nohy.  Mám haskouny, který víceméně spíš běhají, než trekují, ale po pár km na treku a ve společnosti kultivovaněších psů si zvykli na i turistické tempo ;) Zkuste nacvičit chůzi na vodítku pěšmo bez kola - když připnu psy ke kolu, taky vyrážejí a nějaký knoze je ani nenapadne  ;D ;D ;D