Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /DISK2/WWW/tombru.com/www/forum/Sources/Load.php(183) : runtime-created function on line 3 FTIPY

Autor Téma: FTIPY  (Přečteno 381243 krát)

0 uživatelů a 7 Hostů prohlíží toto téma.

Offline vencan+3

  • SPD
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 803
  • Souhlasu: 36
  • Nepodezírej hned lidi ze špatných úmyslů, pokud t
Re: FTIPY
« Odpověď #135 kdy: Listopad 28, 2008, 09:08:23 »
 :D
« Poslední změna: Listopad 28, 2008, 09:17:54 od vencan+2 »

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: FTIPY
« Odpověď #136 kdy: Prosinec 01, 2008, 16:16:05 »
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline elina

  • SPD
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 527
  • Souhlasu: 6
Re: FTIPY
« Odpověď #137 kdy: Prosinec 02, 2008, 11:40:02 »
něco pro dámy  ;)

Desatero pro štíhlů líniu od Bolka Polívku:
1. Dyž neco jíte a nikdo vás nevidí, tož to nemá žádné kalorie.
2. Dyž do seba cpeš čokoládu a chlastáš k temu slivovicu, tož
tá ti ty kalorie zruší.
3. Dyž sa postaráš, aby všecí okolo přibrali víc kilo než ty,to budeš najštíhlejší.
4. Dyž sa vás bude cpat víc, tož sa počítajů kalorie enom temu, kerý sní najvíc.
5. Jídlo, co sníš v kině a nebo u televize popřípadě u počítača, jako polárka, oplatky, sušenky, to sa nepočítá, protože to patří do zábavy a né do jídla.
6. Kakao, brandy, topinky, dorty, chleba se sádlem, špek a klobásky neobsahujů kalorie, dyž sa jijů ze zdravotních důvodů.
7. Jídlo, keré sníte, dyž vaříte, taky nemá kalorie, protože to
nejíte, ale koštujete.
8. Jídlo, keré má stejnů barvu, taky neobsahuje kalorie. Třeba dyž sníte špenát a pistáciovů zmrzlinu, tož to je jak dybyste nesnědli nic.
9. Obezita je nemoc a tož je potřeba pořádně sa nadlábnůt, aby s ňů tělo mohlo pořádně bojovat.

a navíc

10. Ženská bez břucha je jak hrnek bez ucha !!! A ženská bez řiti je jak váza bez kvítí !!!



Pár střípků od Haliny Pawlowské
1. Ženy přes 50 nemají děti, protože by je někam odložily a pak zapomněly kam.
2. Životní záhadou je fakt, že po dvou malých dortících přiberete 5 kilo.
3. Nejenže se mé myšlenky občas toulají. Někdy mě dokonce opustí úplně.
4. Nejlepší způsob, jak zapomenout na všechny trampoty, je vzít si malé boty.
5. To pěkné na bydlení v malém městě je, že pokud nevíte co děláte, tak to zaručeně ví někdo jiný.
6. Čím starší jste, tím těžší je zhubnout, jelikož za tu dobu jsou vaše tělo a vaše sádlo dobrými kamarády.
7. Někdy si myslím, že všemu rozumím, ale obvykle vzápětí přijdu k vědomí.
8. Přestala jsem běhat pro zdraví, když se mi stehna o sebe třela tak, že se mi zapalovaly kalhotky.
9. Neuvěřitelné! Něco na chvilinku pověsíte do skříně a ono se to o dvě čísla srazí.
10. Hubení lidé mě fakt štvou! Obzvláště, když říkají věci, jako: "Víš, já se prostě někdy zapomenu najíst." No, už jsem zapomněla, kde bydlím, kam jsem zaparkovala auto nebo třeba kam jsem dala klíče. Ale nikdy, NIKDY se nezapomenu najíst. Musíte být tak trochu blbí, abyste se zapomněli najíst, ne?!
11. Má přítelkyně omylem užívala Valium místo antikoncepce. Má 14 dětí, ale nějak je jí to jedno.
12. Potíž se ženami je, že se snadno nadchnou pro úplné NIC a pak se za něj provdají.
13. Četla jsem článek, kde tvrdili, že příznaky stresu jsou: nadměrné požívání potravin, impulsivní nakupování a rychlá jízda. Děláte si srandu? Tak nějak si představuji perfektní den.

Offline Hyena

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 461
  • Souhlasu: 4
Re: FTIPY
« Odpověď #138 kdy: Prosinec 02, 2008, 13:51:24 »
Pozor na zákeřnou chorobu

Jaká nebezpečí hrozí majiteli po pořízení psa?

Nejvážnějším nebezpečím je onemocnění - Syndromem získané posedlosti psy
(SZPP)- který byl identifikován v posledních letech. Je pravděpodobně způsobený virem, šířícím se mezi majiteli psů. Podle všeho již existuje delší dobu, ale teprve nedávno byl určen a začal se studovat. Nazývá se syndrom získané posedlosti psy (SZPP). Epidemiologům se již podařilo určit stádia této choroby a pro ně typické symptomy:

Počáteční stádium:

myslíme si, že jakákoliv výstava do vzdálenosti 500 km je hned za rohem, začalo nás těšit vstávat v pět hodin ráno kvůli venčení psů, baví vás trávit několik hodin denně kartáčováním psů, myslíte si, že se z vás stane skrblík, pokud neutratíte ročně několik tisíc na výstavách, nemůžete si vzpomenout, jaké to bylo, když jste měli doma jenom jednoho psa.

Druhé stádium:

nejdůležitějším faktorem při koupi auta pro vás je, kolik se do něho vejde psů, když chcete koupit dům, první věc na kterou myslíte je, kolik psů můžete chovat na pozemku, účet za krmení pro psy je vyšší než účet za jídlo pro vaši rodinu, utratíte více peněz za veterináře než za vlastního doktora, nemáte žádné peníze protože vystavujete psy, musíte koupit více jak jedno auto ročně kvůli ježdění na výstavy, protože je v záruce buď na sedm let provozu nebo na ujetí 120 000 km, máte více fotografií psů než vlastní rodiny, vaše představa o příjemně strávené dovolené je dovolená ve výstavním kruhu.

Třetí stádium

ráno vstáváte a zjišťujete, že jste včera večer dali děti do kotců a psy do postelí, znáte jméno a rodokmen každého psa, ale neznáte toho cizího člověka ve vašem domě (ukáže se, že je to váš manžel či manželka), sousedé trvají na tom, že ta děcka běhající kolem domu a otravující psy jsou vaše, říkáte dětem, aby "vypadly", ale nemůžete pochopit, proč nejdou a proč jsou připnuty na stahovací obojek, jste již tak dlouho na cestách po výstavách, že si nemůžete vzpomenout, kde bydlíte, vaše rodina vám řekne "... buď my nebo psi!!" a vy si vyberete psy...

Máte tuto obávanou chorobu? Dobře, ale existuje naděje! Během výzkumu bylo zjištěno, že většina případů se zastaví na druhém stádiu a stává se chronickým. Podařilo se s velkými obtížemi získat několik pacientů ve třetím stádiu. Ti jsou nyní v izolaci, kde jsou studováni, aby se lépe pochopilo toto onemocnění. Je však velice smutné pozorovat lidi, dříve kypící zdravím, jak se neustále šourají po místnosti a chodí do trojúhelníků či elka, přičemž podivně pohybují rukama (jakoby drželi vodítko a pobízeli psa) a pomlaskávají. Pouhé vyslovení slova "Světová výstava" je přivádí k nekontrolovanému šílenství. Bohužel pro tyto případy není moc velká naděje, ale časem a dalším výzkumem této choroby vědci doufají, že přijdou na možnost léčby. Zajímavým momentem této choroby se zdá být fakt, že expozice v raném věku má imunizační efekt. Několik lidí postižených druhým a třetím stádiem SZPP má blízké příbuzné (děti, manžele, manželky), jež jsou absolutně zdrávi. Někteří z vědců se domnívají, že to může být způsobeno vlivy prostředí na funkce imunitního systému v závislosti na věku nebo skutečnosti, že lidé s těmito stádii choroby mají tendence nestýkat se s blízkými členy rodiny a to zřejmě z důvodu, že mají výpadky paměti způsobené touto chorobou - jednoduše si nepamatují, že mají blízké příbuzné.

Co můžete udělat, abyste předešli této chorobě? Dokud nebude nalezena léčba, prevencí jsou tato opatření:

vyhněte se chovatelské inzerci typu "s výstavním původem", protože psi mohou být přenašeči této choroby. Odjeďte z domu v těch dnech, kdy místní noviny informují o výstavách psů ve vašem okolí, jestliže nečekaně přijdete do kontaktu s osobou nakaženou SZPP, odejděte co nejdříve (těžko se jí ovšem zbavíte) a důkladně se osprchujte, raději použijte germicidní mýdlo, pokud bydlíte s osobou nakaženou SZPP, buďte klidní - pokud jste dosud nepodlehli, jste pravděpodobně imunní a v pořádku.


Offline Petrs01

  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1187
  • Souhlasu: 22
Re: FTIPY
« Odpověď #139 kdy: Prosinec 02, 2008, 14:00:00 »
ještě bych to upravila na variety:
Syndromem získané posedlosti psy var. agilitus
Syndromem získané posedlosti psy var. dogtrekus
případně i Syndromem získané posedlosti psy var. musherus

text se pak mění:
Počáteční stádium:
myslíme si, že jakýkoliv závod do vzdálenosti 500 km je hned za rohem, začalo nás těšit vstávat v pět hodin ráno kvůli venčení psů, baví vás trávit několik hodin denně trénováním psů, myslíte si, že se z vás stane skrblík, pokud neutratíte ročně několik tisíc na závodech, nemůžete si vzpomenout, jaké to bylo, když jste měli doma jenom jednoho psa.

Druhé stádium:
nejdůležitějším faktorem při koupi auta pro vás je, kolik se do něho vejde psů, když chcete koupit dům, první věc na kterou myslíte je, kolik psů můžete chovat na pozemku, účet za krmení pro psy je vyšší než účet za jídlo pro vaši rodinu, utratíte více peněz za veterináře než za vlastního doktora, nemáte žádné peníze protože závodíte se psy, musíte koupit více jak jedno auto ročně kvůli ježdění na závody, protože je v záruce buď na sedm let provozu nebo na ujetí 120 000 km, máte více fotografií psů než vlastní rodiny, vaše představa o příjemně strávené dovolené je dovolená na psích závodech.

Třetí stádium
ráno vstáváte a zjišťujete, že jste včera večer dali děti do kotců a psy do postelí, znáte jméno a rodokmen každého psa, ale neznáte toho cizího člověka ve vašem domě (ukáže se, že je to váš manžel či manželka), sousedé trvají na tom, že ta děcka běhající kolem domu a otravující psy jsou vaše, říkáte dětem, aby "vypadly", ale nemůžete pochopit, proč nejdou a proč jsou připnuty na stahovací obojek, jste již tak dlouho na cestách po závodech, že si nemůžete vzpomenout, kde bydlíte, vaše rodina vám řekne "... buď my nebo psi!!" a vy si vyberete psy...

myslím že jsem někde mezi 2 a 3... (Luboš to možná upřesní, ten je někde mezi 1 a 2  ;D )



Offline RadekK

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Souhlasu: 0
Re: FTIPY
« Odpověď #140 kdy: Prosinec 02, 2008, 15:15:02 »
jeste bych doplnil:
druhe stadium: nestykate se se znamymi, kteri maji mene jak dva psy
treti stadium: neznate a nemate ve svem okoli nikoho, kdo ma mene jak dva psy

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: FTIPY
« Odpověď #141 kdy: Prosinec 02, 2008, 18:01:50 »
A tak prý to chodí na vesnici...
Jak probíhá den klienta zážitkové agentury, který má okusit opravdový
život na statku. ...
A co si o tom myslí místní……

5:00
ČELEDÍN JÁRA
Dneska  asi zas nepůjdu spát. Před půl hodinou jsem ještě stál ve stodole
a pomáhal  veterinářovi telit. V osm má dorazit další mastňák z města hrát
si na zemědělce.

MANAŽER KAMIL
Budím  se  nedočkavostí.  Dneska  mám  volno a jdu si užít dárek od
kolegů.
Prožiju  celý  den  jako  pravý zemědělec, pochopím kouzlo půdy a setkám
se rázovitým lidem.



7:00
ČELEDÍN JÁRA
Pořád  jsem  se  ještě nedostal do koupelny. Bejk Ferda utekl z ohrady a
než jsme ho zahnali zpátky, měli jsme všichni pokopaný nohy.

MANAŽER KAMIL
Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli si mám vzít černou nebo červenou
košili.
Nakonec si oblékám černou a červenou si beru s sebou.



8:00
ČELEDÍN JÁRA
Předseda mě seřval, kde prý jsem. Ten trouba z města evidentně nemohl
dospat a  přijel  o  půl  hodiny dřív. Doufám, že nebude vyžadovat čerstvý mlíko
z plecháče.  Ten hnus fakticky nesnáším, zvlášť když je nahoněnej práškama
na dojivost.

MANAŽER KAMIL
Tvrdnu  už třicet dva minut u nějaké stupidní smradlavé ohrady. Takhle
jsem si to nepředstavoval. A to jsem si ani nedal ráno snídani, protože se
těším na čerstvé mléko přímo od krávy. Vždycky jsem miloval bio a eko potraviny.



10:00
ČELEDÍN JÁRA
Jsem  s brejlounem dvě hodiny a mám chuť ho shodit do jámy s hnojem. Z
jeho řečí  jsem  pochopil,  že si myslí, že trávíme dny vyhlídkovejma jízdama
na traktoru,čicháním  k  hlíně  a  pozorováním  krav v ohradě. Práce mi
stojí, musím  ho  učit  řídit  Zetor  a  jezdit s nim dokola kolem rybníka, aby
si nevšim že není zoráno.

MANAŽER KAMIL
Mezi  mnou  a  mým  průvodcem  Járou  začíná  vznikat  pravé
venkovské přátelství.Určitě  má radost, že místo věčného čichání k hlíně a
pozorování krav  může  spolupracovat  s někým znalým velkého světa. Traktor už
ovládám skoro dokonale a pomohl jsem Járovi odvézt tři fůry sena kolem rybníka.



13:00
ČELEDÍN JÁRA
Nevím,  co  si  s tím šaškem počít. Prej mu mám ukázat život v
zemědělství.
Chacha.  Při  kydání  hnoje  si  málem probodl nohu vidlema, ze sena
dostal astmatickej záchvat a při dojení se pokoušel nasadit dojičku Ferdovi.

MANAŽER KAMIL
Našel  jsem  životní poslání! K šípku s kanceláří! Práce mi jde od ruky a
i zvířata  mě  mají ráda. Velká kráva, co jsem ji dojil, po mně zálibně
kouká ještě teď. Asi jí je smutno, když je chudák sama v tak malé ohradě.



15:00
ČELEDÍN JÁRA
Bože,  ty  to  vidíš!  Pan manažer dokázal pobláznit tři nejklidnější
koně, když  se  na  ně  marně sápal. Musel jsem vyvést starýho Chcípáka. Je mu
22 let, je šedivej, slepej a neslyší. Ten trouba z něj přesto dvakrát
spadnul, než jsem ho přivázal k sedlu.

MANAŽER KAMIL
Jára  na mě nejdřív zkoušel šprýmy s jankovitými kobylami, ale já se
nedal. Sotva  se  mě  pokusily  shodit, obratně jsem seskočil. Nakonec jsem
dostal statného bělouše. Jakmile mi Jára dal na sedlo profesionální postroj,
seděl jsem na něm jako přišitý.



16:00
ČELEDÍN JÁRA
Konečně  jsem  se  trochu pobavil. Odebíral jsem krávám krev na testování
a manažer  mi  je  měl  přidržovat za ocas. Nikdo mu neříkal, aby si
stoupnul těsně za ně a ocas držel nahoře.

MANAŽER KAMIL
Malá  nehoda  ve  stodole,  ale  s tím musíme my, chlapi od krav,
počítat.
Ještě, že mám s sebou náhradní košili.



17:00
ČELEDÍN JÁRA
Na  statku  končím,  tohle  fakt nemám zapotřebí. Manažer nejdřív
zastřelil krůtu  puškou na krtky. Pak jsem ho na chvíli pustil z očí, protože už
jsem ho  fakt  nemohl  ani  cejtit,  a on vlezl v tý svý pitomý červený košili
k Ferdovi  do ohrady. Mám naštíplý dvě žebra, Milan ukousnutý ucho a
předseda schytal  kopanec  víte  kam.  Nechám  se  najmout  na  výškový práce a
budu opravovat rozhledny.

MANAŽER KAMIL
Na  závěr trocha vzrušení. Poté, co jsem zastřelil dravce, který se
chystal zmasakrovat  kuřata,  si  mě chlapi začali vážit. Možná i trochu žárlili
na mou  šikovnost.  Když  jsem šel poplácat tu smutnou krávu do ohrady, tak
ji ode  mě  odháněli.  Ale  když  jsem odjížděl, tak Járu bolelo u srdce,
jeho parťák  Milan seděl s hlavou v dlaních a director se mi dokonce  klaněl.
Za měsíc mě čeká kurs výškových prací na rozhlednách.
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline tombru

  • Administrator
  • píše i ušima...
  • *****
  • Příspěvků: 597
  • Souhlasu: 105
  • zlý admin :-)
Re: FTIPY
« Odpověď #142 kdy: Prosinec 03, 2008, 09:21:00 »
Povídá černoch bělochovi:
černý se my už narodíme,
černý jsme - ať je nám zima nebo horko,
černý jsme - i když je nám špatně a černý i umřeme.

Kdežto vy se narodíte růžový,
když je vám zima jste fialový,
když je vám blbě jste zelený,
když jste nemocný, jste žlutý,
když nemůžete dejchat, jste modrý,
když se vztekáte zrudnete
a teprve až mrtví máte barvu bílou.
Tak kdo je tu sakra barevnej !!! ??? !!!
tombru

Offline RadekK

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Souhlasu: 0
Re: FTIPY
« Odpověď #143 kdy: Prosinec 03, 2008, 13:22:48 »
1. Jedna lidska bunka obsahuje 75 MB genetickych informaci
2. Jedna spermie tedy 37,5 MB
3. V jednom mililitru spermatu je 100 milionu spermii
4. Pri ejakulaci trvajici v prumeru 5 sekund se uvolni asi 2,25 ml spermatu
5. Vypoctem zjistime ze datova propustnost muzskeho penisu je (37,5M x 100M x 2,25) / 5 = 1687,5 Terabajtu za sekundu
6. Ve vysledku mame ze zenske vajicko je schopno odolavat DDoS utokum o objemu vice nez 1,5 Petabajtu za vterinu a pritom
propusti jen jediny datovy paket. Tim padem je to nejrobustnejsi hardwarovy firewall na svete
7. Ale tenhle jeden paket, ktery propusti, vam shodi cely system na 9 mesicu


Jeste dodam par vysvetlivek - asi tu neni zrovna kazdej 'network administrator a vys' :)
Vysvetlivky: MB- megabajt, velikost dat. 1 DVD obsahuje 4500MB dat
                 GB (gigabajt) - 1000MB
                 TB (terabajt) - 1000GB
                 PB (petabajt) - 1000TB
                 datovy paket/paket - jakysi balicek, kterym pocitace mezi sebou komunikuji (lze si predstavit jako fungovani Posty (ne te ceske...) )
                 DDoS - utok na pocitac - v pripade ceske posty neustaly problem - zaslani od nekolika jinych ucastniku tolik balicku/paketu, aby to posta (pocitac) nestihla odbavit -> posta (pocitac) se zahlti a prestane fungovat
                 firewall - aplikace (nebo bednicka), ktera umi omezit komunikaci mezi pocitaci (v pripade ceske posty si to lze predstavit jako schranku - proste psa do bezne schranky na dopisy nenarvete - podobne funguje firewall u pocitacu :)

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: FTIPY
« Odpověď #144 kdy: Prosinec 03, 2008, 19:11:25 »
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline Gwen a Dinulka

  • SPD
  • zasloužilý psavec :-)
  • ******
  • Příspěvků: 1655
  • Souhlasu: 123
Re: FTIPY
« Odpověď #145 kdy: Prosinec 03, 2008, 20:11:25 »

Farář ztratil kolo. Tak povídá kostelníkovi: "V neděli při kázání se budeš dívat pozorně na lidi, budu se modlit desatero a zdůrazním nepokradeš, a ty musíš zjistit, s kým to nejvíce trhlo." V neděli na kazatelně se modlil desatero, ale nepokradeš nezdůraznil. Kostelník se pak udiveně ptá a farář vysvětluje: "Když jsem došel k nesesmilníš, vzpomněl jsem si, kde jsem to kolo zapomněl!"
Hodný holky se dostanou do nebe, potvory se dostanou všude.
Dum Spiro, Spero
http://gwenfoto.blogspot.cz/

Offline Gábina+Divis

  • čtyřprsťák
  • ***
  • Příspěvků: 170
  • Souhlasu: 0
Re: FTIPY
« Odpověď #146 kdy: Prosinec 04, 2008, 09:47:46 »
Přijde chlap z práce domů a říká manželce:
"Zlatíčko, mám novou sekretářku. A představ si, nosí červeno-bílou podprsenku. Víš, to jsou barvy mého  oblíbeného fotbalového mužstva. No, ale jinak to není nic extra, ale člověka to  potěší..."
Druhý den přijde manžel opět z práce a praví:
"Představ si, zlatíčko, ta moje nová sekretářka nosí i červeno-bílé kalhotky. No, ale jinak nic světoborného, ale člověk má z toho takovej příjemnej pocit."
Třetího dne zase muž pochválí sekretářku a potom se ptá ženy:
"A jak si se měla celý den ty, zlatíčko?!"  A manželka odpoví: "Áááále, nic zvláštního, drahý. Dnes jsme dostali nového šéfa. Má ho o 5 centimetrů delšího než ty.
Jinak nic světobornýho, ale člověk má z toho takovej příjemnej pocit!"

Offline mařenka

  • SPD
  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 274
  • Souhlasu: 0
Re: FTIPY
« Odpověď #147 kdy: Prosinec 04, 2008, 18:35:58 »
něco ze školního prostředí:
no na třídních schůzkách se ptají rodiče jak sou na tom ty jejich děli tak učitel říká: no tak anička má jedničky ta v životě nic nedokáže, zeptá se další no lucinka má dvojky ta to bude mít v životě těžký a co marcelka zeptá se třetí no ta má trojky ta by už mohla něco dokázat no a jak je natom ta naše evička no evička má pětky ta má nakročeno ke slušné kariéře >:D

Offline Hyena

  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 461
  • Souhlasu: 4
Re: FTIPY
« Odpověď #148 kdy: Prosinec 05, 2008, 10:14:51 »
Nimrá se manžel ve své večeři a manželka mu povídá: " jestli už to nebudeš, tak já tam přidám nějaké maso a  dám to psovi".

Offline Jana & smečka

  • SPD
  • obourukáč
  • ****
  • Příspěvků: 482
  • Souhlasu: 33
Re: FTIPY
« Odpověď #149 kdy: Prosinec 05, 2008, 14:50:50 »
Přijde matfyzák č. 1 pozdě na cvičení, cvičitel se zlobí a ptá se ho, kde byl.
"No, já ráno vstal, tak sednu na koně a jedu do školy, ale na Štrosmajeráku, znáte to jaká je tam vždycky zácpa, mi ten kůň z toho smogu padnul. Tak jsem musel jít pěšky."
Cvičitel jen kroutí hlavou, ale nechá ho sednout a pokračuje. Za chvíli dorazí matfyzák č. 2. Cvičitel se opět ptá, kde se flákal.
"Já jsem ráno zaspal, tak okamžitě sedlám koně a ženu do školy, ale víte ta dopravní situace, šílený vzduch, prostě na Štrosmajeráku to ten kůň už nevydržel."
Cvičitel už tomu nevěří, ale tak zatne zuby a pokračuje dál ve výkladu. Pět minut před koncem dorazí matfyzák č. 3, tak se na něj oboří: "CO VY, TAKY VÁM PADNUL KŮŇ??"
"Ale ne, já normálně jsem ráno vstal, jedu do školy dvanáctkou, ale na Štrosmajeráku nemohla projet, protože tam leželi přes cestu nějaký chcíplý koně!"

 

S rychlou odpovědí můžete používat BB kódy a emotikony jako v běžném okně pro odpověď, ale daleko rychleji.

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.

Jméno: E-mail:
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek
Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Napiš jedním slovem výsledek čtyři krát dvacet pět plus dvacet dva: